Подряпина на шкіряному дивані зникне безслідно! Проблему допоможе вирішити один продукт із кухні

Досвідчені господині розповіли, як покращити зовнішній вигляд шкіряного дивана за допомогою маленької, але ефективної хитрості. Віддавати меблі на реставрацію не доведеться, бо на допомогу прийдуть підручні засоби, передають Патріоти України.

Подробиці

З часом навіть дорогий диван покривається тріщинами та подряпинами, які неабияк псують зовнішній вигляд меблів. Щоб відновити шкіряний диван, купувати дорогі засоби не обов’язково. Достатньо взяти один продукт із кухні.

Досвідчені господині маскують невеликі тріщини та смуги за допомогою оливкової олії. Її наносять на пошкоджену поверхню, накривають бавовняною серветкою та акуратно пригладжують злегка теплою праскою. Трюк працює, якщо тріщини і подряпини невеликі та з’явилися відносно недавно.

У більш важких випадках господині наносять розплавлений віск, а поверх фарбу чи нежирний крем для взуття. Цей варіант складніший у виконанні, тому його рекомендується застосовувати лише тим, хто впевнений у своїх навичках.

От у чому секрет! Китайська технологія приготування розсипчастого та смачного рису

субота, 11 травень 2024, 21:12

Протягом тисячоліть рис в Азії є традиційною та щоденною стравою. Він є головним гарніром та самостійною стравою. Кожен житель Китаю знає секрети приготування цієї крупи, як зробити її смачною та розсипчастою в домашніх умовах. Читайте про це далі у ст...

Ви будете здивовані! Чи справді коти мають 9 життів і чому останнє дослідження з Британії засмутить власників сфінксів

субота, 11 травень 2024, 17:27

У Великобританії вперше створили "таблиці життя" для котів. За допомогою цих даних можна оцінити тривалість життя різних порід чотирилапих. Для цього команда з Королівського ветеринарного коледжу (RVC) у Лондоні разом із дослідниками з Національного ун...