Подряпини з тарілок можна прибрати лише одним засобом - він 100% є у вашому будинку

Незалежно від того, дбаєте ви про них чи ні, білі тарілки з часом неминуче втрачають свій гарний блиск, з’являються непривабливі чорні плями, а також подряпини. Але будьте впевнені: є ефективні способи розв'язати цю проблему та очистити посуд до блиску, передають Патріоти України.

Виявляється, стерти всі ці подряпини можна за допомогою всього одного підручного засобу, який є в будинку в кожного, пише портал santeplus. І цей засіб – зубна паста.

Як прибрати подряпини з тарілок

Цей продукт не тільки очистить і відбілить ваші зуби, а й почорнілий посуд! Вам знадобиться тюбик зубної пасти, що відбілює, і волога тканина. Видавіть зубну пасту прямо на тарілку і протріть круговими рухами тканиною. Зазначимо, що паста має бути обов’язково білою.

Потім промийте тканину кілька разів чистою водою і потріть тарілки, доки чорні плями не зникнуть. Ще один засіб, який є дуже ефективним при проблемах такого типу, — використання перекису водню. Налийте трохи перекису водню на ватний тампон і протріть темні подряпини.

Тест-ворожіння: Просто оберіть шоколадку і отримайте передбачення на п'ять років

понеділок, 20 травень 2024, 7:10

Ви коли-небудь замислювалися, що чекає на вас у майбутньому? Виявляється за допомогою цього простого психологічного тесту це можна зробити. Подивіться на зображення протягом кількох секунд і оберіть шоколадку. Таким чином ви зможете дізнатися, яким буд...

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...