Подумайте і прийміть рішення: Якого чоловіка з картинки ви виберете? Це покаже, що ви шукаєте в партнері

Який з чоловіків на зображенні здається вам найпривабливішим? Подумайте і зробіть свій вибір, передають Патріоти України. Зробили? А тепер читайте, що це говорить про вас:

Чоловік № 1.

Ви потребуєте постійної турботи й уваги, важко приймаєте рішення і часто їх міняєте, оскільки часом самі не знаєте, чого хочете. Відчуваючи брак уваги з боку чоловіка, стаєте примхливою, і відносини швидко сходять нанівець.

Поруч зі своїм чоловіком вам важливо відчувати себе як за кам’яною стіною, щоб він брав на себе відповідальність і виконував ваші бажання.

Чоловік № 2.

Вам важливо відчувати себе потрібною, а для свого коханого – просто незамінною. Всю себе без залишку ви готові віддавати близьким, і навіть якщо часом від цього втомлюєтеся, все одно самовіддано кидаєтеся вирішувати їхні проблеми, адже зовсім впевнені, що вони без вас пропадуть. Ваш ідеальний чоловік повинен з радістю розчиниться в дбайливих руках і прийняти домінуюче становище жінки в стосунках.

Чоловік № 3.

Ви – сильна і самодостатня особистість і не зазнаєте, якщо хтось зробить замах на вашу незалежність в стосунках. Вам дуже важливо мати власний особистий простір, і поруч хочете бачити такого ж зрілого партнера зі своїм колом інтересів, який готовий довіряти вам і давати повну свободу дій. При цьому і ви готові відповісти йому тим же. Ваш ідеальний партнер – чоловік, який не стане на вас тиснути і намагатися контролювати кожен крок.

Чоловік № 4.

Вам найкраще підійде незалежний чоловік, який матиме на все свою точку зору, буде з вдячністю приймати вашу підтримку і відповідати тим же. Але і вам доведеться проявити гнучкість і визнати за ним право на особистий простір і той факт, що час можна проводити не тільки разом, але і окремо. Йому важливо буде час від часу відпочивати від сім’ї і приділяти увагу чоловічим радостям, наприклад риболовлі, полюванню, стрибкам з парашутом або турпоходам.

Психологічний тест: Ось що шепоче ваша підсвідомість

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:12

Всередині вас завжди не вщухають перемовини між позитивним станом і депресивними емоціями, думками про роботу та спокійним відпочинком, занадтою відвертістю та збереженням таємниць, передають Патріоти України. Якщо Ви вважаєте, що вмієте вдало прихов...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:15

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...