Подвійне або потрійне щастя: Як за датою народження дізнатися, скільки у людини буде дітей

Нумерологи вважають, що дата народження людини може розповісти про те, скільки у неї буде дітей, передають Патріоти України.

Перш за все, необхідно дізнатися число долі. Для цього складіть всі цифри в даті народження. Якщо виходить сума, що складається з двох знаків, їх слід скласти, щоб в результаті виявилася однозначна цифра. Вона і буде числом долі.

Так, якщо людина з’явилася на світ 20 червня 1973 року: 2 + 0 + 6 + 1 + 9 + 7 + 3 = 28. Складаємо далі 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1. 1 – число долі. Воно розповість, скільки буде дітей.

Якщо ви заміжні (одружені), то необхідно додавати числа з дати народження вашого і вашого парнера. Справа в тому, що союз з іншою людиною може внести деякі корективи в долю.

Число 1 – у одиниці є схильність до великої родини, але дітей може бути не багато. Все буде залежати від бажання самої людини.

Число 2 – найімовірніше, у пари буде одна дитина.

Число 3 – каже про те, що проблеми зі здоров’ям можуть стати перешкодою для створення великої родини. Але немає нічого неможливого. Якщо пара дуже захоче дітей, то вони у них будуть.

Число 4 – у щасливчиків з таким числом, швидше за все, буде троє або четверо дітей.

Число 5 – говорить про те, що буде двоє дітей. Можливо, навіть народяться близнята або двійнята.

Число 6 – у власників цього числа діти з’являються з великою перервою або вони можуть бути від різних шлюбів.

Число 7 – такі люди можуть зупинитися на одній дитині.

Число 8 – означає, що людина буде виховувати дітей своєї другої половини або усиновлену дитину. Проте можуть бути і спільні діти.

Число 9 – у пари народжуються двоє дітей: дівчинка і хлопчик з невеликою різницею у віці

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...