Поганий запах із духовки? Всього одна ложка цього продукту вирішить проблему

Побутова техніка потребує регулярного обслуговування, щоб продовжити термін її служби та зберегти її як нову. І духовка не є винятком. Більш того, через залишки їжі і пригорілі плями, що покривають грати або дно духовки, на вашій кухні можуть з’явитися неприємні запахи, яких буває складно позбутися, передають Патріоти України.

Щоб подолати цю проблему та знайти чисту духовку, достатньо однієї ложки цього натурального продукту, пише santeplus. І цей продукт – харчова сода.

Як позбутися неприємного запаху з духовки

Цей продукт має великий попит в обслуговуванні будинку. Відома своєю поглинальною здатністю, вона ефективно усуває неприємні запахи в будинку.

  1. Для цього просто насипте 1 чайну ложку харчової соди в місткість із водою, яку потім помістіть у духовку, нагріту до 180°C. Використовуйте контейнер для духовки.
  2. Залиште все на кілька хвилин, щоб вода випарувалася, а харчова сода подіяла і поглинула неприємні запахи.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...