Погяньте на картинку і дізнайтеся, чого прагне ваша душа

Як показали дослідження, люди насамперед звертають увагу на те, що для них є важливим. Ці тести покажуть, що є найголовнішим для вас, передають Патріоти України.

1. Що ви побачили першим?

Дерева: Ви маєте гарну інтуїцію і завжди до неї прислухаєтеся. Вам подобається проводити час спокійно, роздумуючи й нікуди не поспішаючи.

Тигр: "Не буди лихо, поки воно тихо" – це про вас. У вас неабиякий розум, коли ви приймаєте якесь рішення, то навряд чи хтось зможе переконати вас у тому, що воно було неправильним.

2. Що ви побачили першим?

Зебра: Ви екстраверт: любите спілкуватися, веселитися, знайомитись з новими людьми та пробувати нове. Присвячувати себе буденним справам – не ваше.

Лев: Ви інтроверт: вам комфортніше наодинці з собою або удвох із коханою людиною. Як варіант – із чашкою улюбленого чаю за переглядом серіалу.

3. Що ви побачили першим?

Рослини: ви завжди напрочуд енергійні. Також ви легкі на підйом і завжди готові вирушити у нове місце. Ви прагнете урізноманітнити однакові нудні дні.

Обличчя: Вам подобається, щоб все було за планом. Ви продумуєте все до дрібниць і знаєте, яким буде ваше завтра, майбутній тиждень, а в ідеалі місяць. Це дає вам опору та відчуття безпеки

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...