Погляньте на картинку - і дізнайтеся про ваш головний страх

Всі наші страхи пов'язані з підсвідомістю і часто, ми самі не можемо усвідомити свої фобії та зрозуміти їхню справжню причину. Психологічний тест у картинці розкриє ваш страх. Не замислюючись, оберіть пляму, яка вам найбільше сподобалася, і дізнайтеся про свій головний страх, передають Патріоти України.

  1. Ваш найбільший страх – втратити родину. Якщо її ще немає, ви можете боятися, що у вас і не буде сім'ї. Цей страх пов'язаний із серйозними втратами у минулому, які ви не змогли подолати.
  2. Ваш найбільший страх – кохання. Ви не довіряєте людям і боїтеся почуттів. Причиною може бути якась подія з минулого, коли ви були розчаровані чи скривджені, і ви боїтеся знову постраждати.
  3. Ваш найбільший страх – вороги. Ви дуже підозріла людина і нікому не довіряєте. Ви боїтеся навіть близьких та шукаєте ворога у кожному навколишньому. Пам'ятайте, що ви завжди можете розраховувати на свої власні сили. Не варто витрачати багато сил та енергії на підозрілість.
  4. Ваш найбільший страх – стихійні лиха. Ви боїтеся всього, що не під вашим контролем: землетрус, повінь, шторм, ураган, гроза і навіть сильна злива. Такі явища змушують вас хвиляватися.
  5. Ваш найбільший страх – війна. У сучасних реаліях більшість українців постійно перебувають у цьому страху, і вже безпосередньо проживають цей травмуючий досвід. Через страх люди можуть тікати від усіх видів конфронтації і схильні просто йти, якщо впадають в агресивний або напружений стан.
  6. Ваш найбільший страх – невідомість. Те, чого ви не знаєте, завжди непокоїть. Для багатьох найстрашніше жити з розумінням того, що невідомо, на що чекати.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...