Покладіть це в лунку при посадці розсади і забудьте про підживлення! ТОП-6 наповнювачів при вирощуванні томатів, перців, баклажанів та огірків (відео)

Кожен дачник прагне підвищити врожай зі своїх грядок, але більшість добрив та удобрювальних компонентів вимагають витрат - не стільки часу та сил, скільки грошей. У цьому впевнений агроблогер Іван, який закликає припинити вносити золу в лунки під час посадки картоплі, передають Патріоти України.

«Але чи можна обійтися без зайвих витрат на вирощування?» — запитує він. І сам відповідає на нього — звичайно, можна! При цьому білоруський фермер пропонує ТОП-6 наповнювачів лунок для томатів, перців, баклажанів та огірків. І це не яєчна шкаралупа! Все набагато і простіше, і доступніше:
  • шкірка фруктів та овочів,
  • черствий хліб та інші хлібні відходи,
  • відходи крупи;
  • ТРУТОВИКИ та трухлява деревина;
  • рибні відходи (голови та нутрощі);
  • і, нарешті, правильний компост!

Своїм досвідом Іван поділився на відео.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...