Покладіть у пральну машинку одну таблетку аспірину - і вирішіть проблему плям та накипу

Господині навчилися використовувати аспірин у побуті та, за допомогою цих копійчаних ліків з аптечки, відбілити речі, вивести плями, підгодувати квіти, передають Патріоти України.

Ацетилсаліцилова кислота ефективна при пранні світлих і кольорових речей, проти плям та накипу.

Аспірин проти плям

Копійний аптечний товар – ефективний засіб для виведення плям. Для приготування розчину змішайте 6 таблеток аспірину в 5 л води та замочіть брудний одяг на кілька годин. Потім випрати речі звичним способом.

Аспірин – ефективний відбілювач

За допомогою таблеток вдасться відбілити речі до білого стану та повернути одягу звичний вигляд.

Декілька таблеток аспірину змішайте з порошком для прання, засипте в машинку і виперіть речі.

Аспірин проти накипу

Три таблетки аспірину змішайте з кондиціонером і засипте в контейнер пральної машинки, увімкніть режим холодного прання без білизни, щоб позбавитися від накипу в пральній машинці.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...