Покладіть у пральну машину пакет під час прання - ефект буде просто приголомшливим (відео)

Деякі господині під час прання застосовують пластикові пакети, що на перший погляд не може не дивувати, передають Патріоти України.

Але, виявляється, у цього «стародавнього» способу є досить просте пояснення, розповідає блогер Олена Матвєєва, яка придумала метод легкого миття вікон.

Справа в тому, що під час прання в барабані машини утворюється статична електрика, завдяки чому пластиковий пакет збирає на себе все волосся та шерсть, і набагато краще очищує білі речі.

Крім того, прання подібним чином перешкоджає засміченню фільтрів пральної машини, так як все сміття збирається на пакеті. Ще одне: пакет грає роль «великої ложки», яка допомагає розмішувати в барабані порошок, що не розчинився, що призводить до значної економії. Єдине застереження: зазначений спосіб не треба застосовувати під час прання вовняних речей, у тому числі джемперів і т.д.

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розкаже, чи можна вам довіряти таємниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:07

Вам довіряють друзі усі найпотаємніші секрети чи, навпаки, намагаються слідкувати за своєю розмовою, аби зайвого не бовкнути? Ми ділимося тестом, який за декілька секунд відповість на це питання, передають Патріоти України. Вам потрібно просто глянути...

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...