Макарони - дуже популярний продукт, який добре поєднується з різними інгредієнтами. З них можна приготувати солоні або солодкі страви. ТСН.ua ділиться секретом, як варити макарони, щоб вони вийшли дуже смачними, передають Патріоти України.
Йдеться про обсмажування продукту перед варінням. Чому це важливо? Макарони різних сортів мають не лише різну ціну, але й відрізняються за своїми властивостями. Наприклад, якщо купувати недорогий продукт, він гірше триматиме форму, швидше розварюватиметься під час приготування. А ще смак бюджетних макаронів часто не такий насичений.
Якщо ви обсмажите їх на сковороді, а потім вже почнете варити, вони будуть краще тримати свою форму та навіть розкриють нові аспекти смаку.
Однак, незважаючи на простоту, цей процес досить відповідальний. Тому перед тим, як щось робити, варто зрозуміти, як правильно обсмажувати макарони.
Спочатку нагрійте сковороду, влийте туди невелику кількість олії, а потім ще шматочок вершкового масла. Потім висипте потрібну кількість макаронів.
Під час обсмажування макарони потрібно часто і ретельно перемішувати в сковороді. Тому відволікатися не варто.
Достатньо всього дві хвилини, щоб потім продукт не розварювався і мав ще більш приємний смак. Далі залийте їх окропом, додайте улюблені спеції, посоліть, зменшіть вогонь і готуйте до готовності. Краще накрити сковороду кришкою.
Якщо ж ви збираєтесь додавати макарони у суп, в якому потім не хочете бачити додаткового жиру від олії чи вершкового масла, краще обсмажити продукт на сухій сковороді. Тут також вистачить всього 2 хвилини. Але важливо постійно помішувати.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...