Яйця - універсальний продукт: смажені, варені, пашот чи скрембл - з них легко приготувати смачний сніданок або обід. Але неправильне зберігання може призвести до зіпсування продукту і навіть харчового отруєння, передають Патріоти України.
Згідно з новим дослідженням, проведеним на замовлення Currys, 43% людей у Великій Британії зберігають яйця неправильно, зокрема 26% — просто на кухонному столі, а 16% — у шафі. А це, як стверджують експерти, категорично небезпечно влітку.
Фахівці з Агентства харчових стандартів Великої Британії попереджають: яйця потрібно зберігати в холодильнику, окремо від інших продуктів, у прохолодному та сухому місці.
«Влітку, при високих температурах, яйця швидко псуються. Це створює ризик розвитку сальмонели та інших небезпечних бактерій», — попереджає Британська служба інформації про яйця.
Хоч у магазинах яйця й стоять на полицях без холодильника, варто пам’ятати, що там працює потужна система кондиціювання. У звичайній квартирі температура значно вища.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...