Полийте цим незвичайним засобом розсаду огірків - вона стане товстою і міцною, а врожай вас просто приголомшить (відео)

Не секрет, що для підживлення рослин багато дачників застосовують засоби, куплені в аптеці. Один із таких засобів - бурштинова кислота, яка зазвичай застосовується для зняття похмілля, нормалізації ваги, загального зміцнення здоров'я, а також для того, щоб зробити волосся та шкіру красивим, передають Патріоти України.

Речовину у вигляді білого порошку отримують при обробці натурального бурштину, і воно не є дефіцитом в аптеках. По суті, янтарна кислота є біологічною добавкою, це абсолютно натуральний засіб, вважають автори youtube-каналі «Поради біолога».

На дачі бурштинова кислота здатна активізувати зростання рослин і підвищити їх опір різним хворобам, виступити як профілактика садових шкідників, поліпшити стійкість розсади при пересадках і забезпечити підвищення врожайності культур. Таке підживлення не містить токсинів, а, отже, може використовуватися не тільки на присадибній ділянці, а й в умовах квартири.

Бурштинова кислота випускається у вигляді пігулок або порошку. Для приготування корисного добрива 0,2 г порошку або дві таблетки необхідно розвести в одному літрі води. Така концентрація використовується для поливу молодих паростків під корінь. Якщо ж ви хочете застосувати кислоту для обприскування по листу, то брати потрібно менше — про пропорції дивіться у відео.

Перевірте список! Люди з цими іменами проживуть довше своїх однолітків

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:53

Власники цих імен можуть дожити до ста років. За словами астрологів, їх носії часто входять до числа довгожителів, передають Патріоти України. Марк, Максим та Матвій — чоловіки з цими іменами народжуються під заступництвом Меркурія. Зірки обіцяють їм д...

Дізнайтесь про себе більше! Яка рука видає ризикових людей, а яка - перфекціоністів

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:13

Руки можуть розповісти чимало цікавої інформації про свого власника, тому догляд за ними є просто вкрай необхідним протягом усіх чотирьох сезонів року. Вони слугують своєрідним показником стану здоров'я, краси та навіть рис характеру. Так, саме про ост...