Полийте цим розсаду огірків, перцю та томатів у квітні - і врожай буде просто величезним (відео)

Незважаючи на майже "літнє" тепло, в деяких регіонах весна явно забуває прихопити із собою необхідні сонячні промені. Про те, що робити у таких випадках дачникам і городникам, розповідають у мережі, передають Патріоти України.

«Низька температура і сильний вітер впливають на приживлюваність розсади, особливо відразу після висадки в грунт. Що ж робити, щоб розсада не „гальмувала“ у своєму зростанні?» — вважають блогери.

Найоптимальнішим способом допомоги розсаді, певні знавці, — це поєднання кількох методів інтенсифікації зростання розсади, зокрема і зовсім звичайними методами.

Саме до таких методів він відносить застосування для інтенсифікації росту рослин гліцерину, що має дві унікальні властивості.

По-перше, він є універсальним джерелом енергії як для людини, так і для багатьох корисних мікроорганізмів, а також і для рослини. Поряд з янтарною кислотою гліцерин потрапляє в дихальні процеси і починає підживлювати рослини енергією в тому випадку, якщо коріння та листя не працюють досить добре. Одновідсотковий розчин гліцерину, нанесений на поверхню листя, є фізіологічним та сприятливим для листя — він добре всмоктується, і, потрапляючи всередину, починає енергетично підживлювати рослину.

З чим краще поєднати підживлення гліцерином, Іван розповідає у продовження відео.


Це може здивувати! Який хліб найкорисніший і що треба знати перед тим, як його їсти

вівторок, 14 травень 2024, 16:30

Цей хліб має не дуже гарну репутацію у дієтологів, проте він є прекрасним джерелом корисних речовин. Мова йде про цільнозерновий хліб, який має аж сім корисних властивостей для нашого організму, як пише Eat This, Not That.

Дуже смачно! Як приготувати пишні котлети без хліба

вівторок, 14 травень 2024, 16:07

Ми звикли до того, що пишні та соковиті котлети, що тануть у роті, складно приготувати без додавання білого хліба, який підсохнув. Ця кулінарна традиція є спадщиною минулого. Такі котлети виходять пишними та ситними. Однак хліб навіть у невеликій кільк...