Помідори просто божеволіють від цього! Улюблене підгодовування томатів, від якого вони починають стрімко рости

Перед висадкою розсади в ґрунт городники намагаються максимально підгодувати її, щоб рослини легше перенесли стрес переходу з кімнати на відкрите повітря, передають Патріоти України.

На YouTube-каналі «Поради біолога» запропонували добриво для томатів, яке вони дуже люблять й вдячно реагують на нього швидким зростанням, пружністю та зеленим листям.

Добриво готується з природних компонентів, тому обов'язково піде томатам на користь. Алгоритм приготування підживлення:

Одну столову ложку гвоздики, лушпиння однієї великої цибулини та чорний чай з двох пакетів залити 300 мл води. Проварити 10−15 хвилин, процідити через сито.

Потім 100 мл отриманого розчину розчинити в 3-х літрах води й використовувати як підживлення раз на 25−30 днів. Поливати розсаду потрібно під корінь по вологому ґрунту. Результат буде видно вже за кілька днів після першого поливу.

От у чому секрет! Який простий інгредієнт допоможе надати котлетам пишності

субота, 11 травень 2024, 8:12

Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може трохи зіпсувати враження від...

ТОП-5 продуктів, які слід включити до раціону, щоб покращити здоров'я кісток

субота, 11 травень 2024, 7:44

Формування міцних кісток у дитинстві та ранньому дорослому віці має важливе значення, оскільки максимальна кісткова маса досягається до 30 років. Турбота про них важлива для того, щоб запобігти їхньому ослабленню та крихкості з часом. . Як пише News B...