Помітно "молодить"! Жіноча стрижка боб-каре за типом обличчя - правила підбору та фото

Витончена та універсальна жіноча стрижка боб-каре підходить всім жінкам без винятку. Головне, правильно вибрати довжину та фактуру зачіски, зазначають Патріоти України.

Власницям овальної форми обличчя стрижка боб-каре підходить ідеально. Зробити образ ще більш привабливим і гармонійним дозволить довгий чи короткий боб, гладкий чи пишний, з чубчиком та без. Словом, для вас жодних обмежень немає.

Врівноважити риси витягнутого овалу обличчя допоможе укорочений та пишний боб-каре. Стрижка додатково додасть об'єму шевелюрі, що вкрай важливо для дівчат з рідким і тонким волоссям.Панянкам з круглим обличчям слід віддати перевагу стрижці лонг боб. Це подовжений варіант зачіски, що візуально зробить обличчя більш вузьким і наблизить до ідеального овалу.

Укорочений боб-каре довжиною приблизно до підборіддя – чудовий вибір для дівчат, овал обличчя яких нагадує квадрат. Легка драбинка біля обличчя та асиметричний чубчик чудовим чином перетворять вас на королеву краси.При виборі стрижки боб-каре слід враховувати як форму обличчя, так і густоту волосся. Щоб не помилитися з підбором зачіски, обов'язково проконсультуйтеся з досвідченим стилістом або перукарем, які допоможуть зробити правильний вибір.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...