Помітно омолоджує! У моду на 2022 рік увійшла надзвичайно гарна стрижка прямий боб (фото)

Модні стрижки 2022 року здивують вас своєю простотою і лаконічністю. Звичайно, в моді знову багатошаровість і текстура, які дозволяють волоссю виглядати об'ємно та динамічно. Водночас актуальними, як ніколи, стали зачіски з рівною, немов під лінійку, лінією зрізу, зазначають Патріоти України.

Цього року на вершину моди підіймається зачіска боб з волоссям, підстриженим до однієї довжини – до підборіддя, до плечей або трохи нижче. Але є одна умова - лінія зрізу обов'язково повинна бути прямою. Звідси назва - прямий боб.

Ця надзвичайно гарна стрижка 2022 дуже жіночна, хоча й виглядає спортивно, завдяки чому відмінно освіжає образ й навіть омолоджує його. Боб з прямим зрізом, або як його ще називають – блант боб, особливо популярний серед моделей, і не випадково: попри простоту він випромінює стиль та клас. Ми зібрали для вас фотогалерею сучасних варіантів цієї стрижки середньої довжини і до підборіддя з Instagram - цілком можливо, деякі з них вас надихнуть на зміну іміджу.

Жіноча стрижка прямий боб 2022 - на що звернути увагу

Перевага цього варіанту боба в тому, що над зачіскою вам не доведеться занадто старанно працювати. Щоденне укладання волосся обмежиться тільки тим, що вам потрібно буде висушити волосся і розчесати його. І все. А далі все обмежується лише вашим бажанням – якщо воно у вас буде, можна зробити легкі хвилі. Крім того, якщо ви з якихось причин не зможете потрапити до свого перукаря, то зможете легко перейти на подовжений боб, який теж зараз у тренді.

Стрижка прямий боб 2022 / Instagram

Стрижка жіноча блант боб - це, як правило, пряме волосся. Але лінія зрізу творить дива - вона дарує шевелюрі ефектний обсяг, і не тільки на кінчиках волосся. Тому цю зачіску можуть взяти на озброєння власниці тонкого волосся.

Стрижка прямий боб 2022 / Instagram

За бажання ви можете підстригти чубок – він стане родзинкою вашої стрижки. Прямий боб з чубчиком зробить акцент на очі, що гідно оцінять багато жінок.

Стрижка прямий боб 2022 / Instagram

Прямий боб до плечей і короткий варіант не особливо вибагливі, тому не має значення, скільки вам років: стрижка пасуватиме і жінкам в елегантному віці, і дівчатам. При цьому одних вона візуально чудово омолодить, а іншим додасть легкої елегантності.

Стрижка прямий боб 2022 / Instagram

А з огляду на те, що ця дивовижна жіноча стрижка 2022 пасує до будь-якого типу обличчя, то її можна без перебільшення назвати універсальною. Якщо вона вам подобається, і ви відчуваєте, що готові на чудове перевтілення в житті, то сміливо біжіть до свого перукаря і насолоджуйтеся її чарівністю і простотою!

Джерело: Главред

Ви будете здивовані! Які страви можна зробити смачнішими за допомогою цукру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:08

Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...