Помолодшаєте на очах! Ранковий коктейль, який здатен творити чудеса з вашим організмом

Для очищення організму потрібно приготувати коктейль, котрий складається лише з двох компонентів. Це льон і кефір. Він допоможе очистити шлунково-кишковий тракт, прискорити метаболізм, позитивно впливає на рівень холестерину і допомагає скинути декілька зайвих кілограмів з нашої талії, передають Патріоти України.

Формула дуже проста. Насіння льону багате на жирні омега-3 кислоти, які загооють ранки слизової і пом’якшують так звані калові камені, а кефір містить дріжджі та багатий на корисні мікроорганізми. Такий тандем благочинно впливає на флору в товстому і тонкому кишківнику. Курс триває 21 день. Головне правило – щоранку замість сніданку п’ємо коктейль:

1- 7 день:

Беремо 3 чайні ложки лляних зерен і перемелюємо. Висипаємо подрібнені зерна у 100 мл. знежиреного кефіру, розмішуємо і споживаємо;

8-14 день

Робимо все теж саме, що й перші 7 днів, але збільшуємо кількість лляних зерен до 6 чайних ложок;

15-21 день

Збільшуємо кількість кефіру до 150 мл., а лляного насіння до 9 чайних ложок. Рекомендуємо споживати наступним чином: після пробудження одразу випиваєте склянку теплої води з лимоном, а через 30- 40 хвилин кефірно-лляний коктейль.

Після трьох тижнів вживання цього чудо коктейля ви відчуєте прилив енергії, легкість і бадьорість, а оточуючі охоче відмітять зміни, адже усім відомо, що здоров’я шлунково-кишкового тракту це не тільки гарне самопочуття, а й чиста, рум’яна шкіра.

Кому може зашкодити насіння льону

Воно протипоказане дітям до 3-х років. Потрібно обережно його застосовувати у разі наявності каміння у жовчному міхурі через жовчогінний ефект.

Жінкам, у яких ендометрит, фіброміома матки чи полікістоз яєчників, його не можна вживати через фітоестрогени. З тієї ж причини слід бути обережними з насінням льону вагітним і тим, хто годує грудьми.

ТОП-3 хитрощі, які допоможуть приготувати смачне пюре з картоплі

вівторок, 14 травень 2024, 0:07

Для того щоб приготувати гарний гарнір у вигляді картопляного пюре, потрібно освоїти кілька тонкощів приготування. Страва здається простою і невигадливою, проте гідно впоратися з нею під силу тільки досвідченим господиням і кулінарам. Вибирайте відпові...

Найлінивіший "Наполеон", який приготує кожен за 15 хвилин

понеділок, 13 травень 2024, 23:45

Наполеон для багатьох є одним з улюблених тортів, проте перспектива пекти тонкі коржі, а перед цим качати їх, не дуже радує. Спробуйте цей рецепт і ви зрозумієте, що ніжний наполеон можна приготувати дуже швидко і просто. Для приготування придбайте лис...