Для очищення організму потрібно приготувати коктейль, котрий складається лише з двох компонентів. Це льон і кефір. Він допоможе очистити шлунково-кишковий тракт, прискорити метаболізм, позитивно впливає на рівень холестерину і допомагає скинути декілька зайвих кілограмів з нашої талії, передають Патріоти України.
Формула дуже проста. Насіння льону багате на жирні омега-3 кислоти, які загооють ранки слизової і пом’якшують так звані калові камені, а кефір містить дріжджі та багатий на корисні мікроорганізми. Такий тандем благочинно впливає на флору в товстому і тонкому кишківнику. Курс триває 21 день. Головне правило – щоранку замість сніданку п’ємо коктейль:
Беремо 3 чайні ложки лляних зерен і перемелюємо. Висипаємо подрібнені зерна у 100 мл. знежиреного кефіру, розмішуємо і споживаємо;
Робимо все теж саме, що й перші 7 днів, але збільшуємо кількість лляних зерен до 6 чайних ложок;
Збільшуємо кількість кефіру до 150 мл., а лляного насіння до 9 чайних ложок. Рекомендуємо споживати наступним чином: після пробудження одразу випиваєте склянку теплої води з лимоном, а через 30- 40 хвилин кефірно-лляний коктейль.
Після трьох тижнів вживання цього чудо коктейля ви відчуєте прилив енергії, легкість і бадьорість, а оточуючі охоче відмітять зміни, адже усім відомо, що здоров’я шлунково-кишкового тракту це не тільки гарне самопочуття, а й чиста, рум’яна шкіра.
Воно протипоказане дітям до 3-х років. Потрібно обережно його застосовувати у разі наявності каміння у жовчному міхурі через жовчогінний ефект.
Жінкам, у яких ендометрит, фіброміома матки чи полікістоз яєчників, його не можна вживати через фітоестрогени. З тієї ж причини слід бути обережними з насінням льону вагітним і тим, хто годує грудьми.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...