Макіяж - це насамперед сфера для самовираження, і важливо знати лайфхаки, що допоможуть підкреслити природню красу. Деякі техніки і засоби, що бути доречними у молодому віці, втрачають ефективність на зрілій шкірі, передають Патріоти України.
Візажисти радять спробувати універсальну пораду, що миттєво омолодить обличчя. Ні, мова не про ліфтинги, підтяжки чи будь-які інші маніпуляції з подібними ефектами. Все дуже просто: веснянки, як правило, роблять обличчя молодшим і є найкращим засобом проти старіння.
Покрокова інструкція
Експертка Жанні Джаноне зазначила, що ця безпомилкова порада гарантує, що ви миттєво матимете молодший вигляд. Насамперед потрібно створити сяючу основу, адже добре зволожена шкіра – запорука якісного макіяжу. Джаноне радить нанести на обличчя скваланову олію або ваш улюблений крем з ефектом зволоження.
Далі потрібно нанести невелику кількість коректора навколо очей і носа. Використовуйте яскраво-червоні рум’яна кремової консистенції, щоб імітувати природній рум’янець.
Веснянки не тільки створюють найкращий природний контур, але й додають чіткості носу. Найбільш реалістичний ефект веснянок від макіяжу досягається завдяки легкому та хаотичному нанесенню світлого та темно-коричневого пігментів.
Використовуйте кінчик пера, створюючи різні форми та розміри для більш натурального фінішу. Нанесіть цятки на ті частини обличчя, на які природним чином потрапляє сонце, зосереджуючись на вилицях, носі та лобі. Ластовиння не має бути симетричним.
Злегка протріть ділянки нанесення губкою для розтушовування, щоб стерти надлишки продукту. Штучні веснянки насправді мають кращий вигляд, коли вони не надто ідеальні. Для веснянок варто обрати відтінок, що на тон або два глибше, ніж ваш тон шкіри.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...