Помолодшати за два тижні: Знаменита дієтологиня поділилася секретами, як виглядати та почуватись набагато краще за свої роки

У сучасному світі багато людей звертаються до технологічного прогресу для омолодження, але лікарі вважають, що секрет молодості доступний кожній людині і перебуває з нами щодня.

Згідно з останніми даними, дедалі більше людей вірять у те, що певні зміни у способі життя можуть значно відвернути ознаки старіння, причому всього за два тижні. Дієтологиня, яка пропонувала свої знання високопоставленим клієнтам, включно з членами британської королівської сім'ї, наголошує на ролі дієти і навколишнього середовища в процесі старіння.

Британська дієтологиня Габріели Пікок стверджує, що, незважаючи на генетичні карти, які нам випали, є прості та дієві зміни, які ми можемо зробити, щоб поліпшити своє самопочуття та сповільнити старіння. Серед основних причин, що сприяють передчасному старінню, — нездорове харчування, паління, вживання алкоголю, забруднення довкілля і навіть хімічні речовини, що містяться в таких предметах повсякденного вжитку, як пластикові пляшки для води.

Для боротьби з цими наслідками Пікок пропонує використовувати три підходи, щоб повернути молодість і життєву силу. По-перше, вона радить відмовитися від цукру, який не тільки шкідливий для загального здоров'я, а й відіграє вирішальну роль у уповільненні старіння. Вживання цукру може призвести до хронічного запалення, яке, як відомо, посилює ознаки старіння і впливає на рівень енергії та гормональний баланс.

Вона також виступає за дієту, багату на антиоксиданти й омега-3 жирні кислоти. Антиоксиданти, які удосталь містяться у фруктах і овочах, допомагають нейтралізувати вільні радикали, сумнозвісні тим, що прискорюють старіння. Омега-3, які зазвичай містяться в жирній рибі, такій як лосось, можуть зменшити тонкі лінії і зморшки, зволожуючи шкіру і підвищуючи її еластичність. Пікок також підкреслює важливість колагену, який можна отримати з пісних білків і кісткового бульйону, для підвищення еластичності шкіри.

І нарешті, вона рекомендує включити в раціон здорову кількість білка, враховуючи його величезну користь для організму. Крім дієтичних змін, Пікок пропонує інтригуючий метод боротьби зі старінням: вплив екстремальних температур. Вона радить почати з коротких холодних душів, поступово збільшуючи їхню тривалість, щоб підбадьорити організм і потенційно уповільнити старіння.

Хоча ідея повернути назад старіння за два тижні, безумовно, приваблива, важливо розглядати ці рекомендації як частину довгострокового зобов'язання зі збереження здоров'я і добробуту, а не як швидке вирішення проблеми. Рекомендації Пікок підкреслюють потенціал дієти і зміни способу життя в підвищенні життєвого тонусу і уповільненні процесу старіння, прагнучи дати людям можливість зробити активні кроки на шляху до здоровішого і енергійнішого способу життя.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.