
Посудомийна машина стала справжнім порятунком для сучасних господинь. Вона економить час і воду, залишаючи посуд блискучим, передають Патріоти України.
Але іноді після миття ми помічаємо білі розводи на склянках чи залишки їжі на тарілках. Це не завжди ознака поломки – найчастіше справа в поширених помилках при користуванні технікою.
Фахівці радять: дотримання цих простих правил допоможе продовжити життя техніки та завжди мати ідеально чистий посуд.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...