Помилка, яку допускають більшість з нас! Ось чому телефон не можна класти в задню кишеню

Мільйони людей мають досить шкідливу звичку носити мобільний телефон у задній кишені, що може призвести до неприємних наслідків, передають Патріоти України.

Як пишуть західні експерти, задні кишені штанів та джинсів – найменш безпечне місце з тих, де ви могли б зберігати телефон.

По-перше, звідти його досить просто вкрасти, а ще він може випасти і розбитися. Також є велика ймовірність того, що ви банально роздавите свій гаджет або деформуєте його.

Ще одна причина – загроза вибуху батареї телефону. Справа в тому, що несправні літій-іонні акумулятори гаджета можуть перегрітися і потім спалахнути. Також є і невидимі загрози, такі як вплив радіохвиль на здоров’я людини.

"Тривалий або частий вплив радіохвиль може збільшити ризик виникнення у людини проблем зі здоров’ям, таких як рак. Проте більшість сучасних досліджень показують, що радіохвилі від телефонів або базових станцій навряд чи збільшують ризик будь-яких проблем зі здоров’ям", — зазначають фахівці.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...