Попрощайтеся з іржею на будь-чому в будинку назавжди - вам допоможе простий трюк

Вологість нещадна до металів, тому не дивно, коли на, наприклад садових інструментах, з’являється іржа. На щастя, щоб швидко усунути цю непривабливу проблему простим прийомом, передають Патріоти України.

Будьте впевнені, вам не доведеться виснажувати себе розв'язанням цієї проблеми, ні навіть розорятися на дорогих специфічних продуктах. Ваші робочі інструменти будуть нові завдяки одному простому методу, пише santeplus. Вам знадобиться перекис водню, лимонна кислота, сіль та сода.

Як легко видалити плями іржі

  1. Візьміть таз: влийте 300 мл перекису водню, 80 г лимонної кислоти та 15 г солі. Змішайте всі ці інгредієнти, намагаючись добре розчинити сіль.
  2. Покладіть у суміш іржавий прилад і за кілька годин іржа зникне.

Варто відзначити, що через деякий час ви помітите, що суміш починає пінитися. Розчин буде поступово ставати все темнішим і темнішим. Це добре, тому що це доказ того, що іржа починає відходити. Виміряйте температуру розчину: справжня реакція відбудеться, коли досягне близько 60°C. У цей момент зачекайте ще 20 хвилин або близько того, а потім видаліть предмет із тазика і протріть його ганчіркою, змоченою у суміші.

Потім в іншу чисту місткість налийте воду і додайте трохи харчової соди. Покладіть у розчин предмет, потім потріть його щіткою, щоб видалити залишки іржі.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...