Попрощайтеся з розводами назавжди! Ефективні лайфхаки, як до блиску відмити вікна та дзеркала

Миття вікон - ще виснажливе заняття, проте бачити, як вони сяють після - одне задоволення. Погодьтеся, дуже хочеться, щоб такий ефект залишався якнайдовше, особливо якщо вдалося вимити вікна без розводів. І це справді можливо. Щобільше, щоб помити вікна без розводів і до блиску вам не знадобиться жодна хімія, передають Патріоти України.

Замість витрачати багато часу на полірування вікон, щоб очистити їх від бруду та розлучень, скористайтеся цими швидкими та ефективними порадами, пише портал santeplus. Зазначимо, у списку лише підручні засоби.

Як помити вікна та дзеркала без розводів

  • Газетний папір

Газетний папір – хороший союзник домогосподарок, адже він є чудовим очисником для вікон та скла. Газети — це чудовий абсорбент, який легко видаляє ворсинки зі скла. Щобільше, не потрібно нічого додавати до такого паперу, щоб використати його.

Все, що вам потрібно зробити, це збризкати вікна невеликою кількістю води, а потім протерти їх зім’ятою газетою. Ваші вікна та вікна будуть виблискувати чистотою.

  • Оцет

Оцет — це чудовий помічник у мийці вікон, якщо вони забруднили відбитками пальців або дощовою водою, яка при контакті з брудом залишають сліди. Розведіть чверть літра оцту в трьох чвертях літра води і налийте розчин в розбризкувач. Розпиліть розчин на вікна і потім протріть їх тканиною з мікрофібри досуха.

  • Лимонний сік

Лимонний сік входить до кращих натуральних продуктів для підтримки чистоти в будинку. Щоб використовувати його, ви можете поєднувати його властивості з поглинальною здатністю газетного паперу. Просочіть газету сумішшю лимонного соку та гарячої води, а потім протріть вікна.

Все дуже просто! Як визначити свіжість курячих яєць

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:07

Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...

Лише спробуйте! Чим заправити салат замість класичної олії чи майонезу

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:07

Раніше був стереотип, що всі смачні салати мають бути з майонезом. Натомість більш простий та корисний варіант з олією. Але й багато варіантів заправок, які зроблять салат ароматним, смачним. Готується швидко і продукти знайти легко, передають Патріоти...