Попрощайтеся з жиром та накипом! Секрет чистих сковорідок від англійських господарок

Чи бувало таке, що помив увесь посуд, але тут на очі трапляється брудна сковорода? Довге та часте її використання залишило на посуді накип та жир від м’ясних страв, передають Патріоти України.

Проте англійські господині вигадали спосіб, як відмити сковорідку. Tutkatamka ділиться лайфхаком, як це зробити без хімії, лише за допомогою чайного пакетика. Таким чином, очистити посуд можна досить легко.

Як очистити сковороду від накипу та жиру за допомогою чайного пакетика

Для початку просто залийте сковороду гарячою водою та опустіть у неї чайний пакетик. Він може бути як новий, так і раніше використаний — у такому разі для кращого ефекту їх знадобиться кілька.

Залишіть чай мокнути у сковороді щонайменше на 15 хвилин. Занадто довго тримати його там теж не слід – тоді доведеться відмивати ще наліт від чаю. Максимальний час – 30-40 хвилин.

Після цього витягніть чайний пакетик зі сковороди. Ви побачите, що нагар і жир відшарувались від стін кухонного начиння. Річ у тому, що дубильні речовини, що містяться в чаї, м’яко очищають поверхню від жиру і накипу. Хімічні засоби можуть нашкодити посуду.

Промийте сковороду під проточною водою і змийте залишки звичайною губкою. Насолоджуйтесь чистотою вашого посуду.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...