Популярна українська співачка поділилася рецептом смачного салату для тих, хто хоче схуднути

Популярна співачка Оля Цибульська, яка схудла на 15 кілограмів, розкрила секрет своєї відмінної форми. Артистка зізналася, що дотримується дієти, розробленої спеціально для неї дієтологом, повідомляють Патріоти України.

Після ситних святкових застіль актуально розвантажити організм, переключившись на легкі та корисні страви. Оля Цибульська поділилася рецептом ідеального салату для схуднення. «Ми приготуємо страву, яка трохи розвантажить нас після всіх різдвяних свят. Це один з тих салатів, який допомагає тримати себе в формі, тому що на 100 грамів страви буквально 124 калорії», - поділилася Оля Цибульська в програмі «Ранок з Україною».

Для салату за рецептом зірки знадобляться:
Слабосолона червона риба - 100 г
Апельсин - 150 г
Твердий сир - 50 г
Оливки - 30 г
Сметана 15% - 2 ст.л.
Червона ікра - 1 ч.л.
Слабосолону червону рибу нарізати кубиками, додати оливки і апельсин. Натерти сир. Змішати всі інгредієнти і заправити сметаною. Готовий салат викласти на тарілку і прикрасити залишками тертого сиру і червоною ікрою. Насолоджуйтеся з користю для здоров'я і фігури!

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...