Порадуйте рідних смакотою! Курячі тюфтельки із секретом - вас здивує їхній смак

Приготуйте цю смакоту, щойно прочитаєте рецепт. Тюфтельки з незвичною начинкою вийдуть напрочуд соковитими та поживними, передають Патріоти України.

Курячих тюфтельки із секретом

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 8 – 12 штук

Приготування:

  1. Відваріть булгур до напівготовності.
  2. Куряче філе змеліть на фарш і приправте спеціями.
  3. Цибулину подрібніть блендером, додайте в неї яйце й усе перемішайте.
  4. Моркву натріть на грубій тертці.
  5. Змішайте в глибокій посудині фарш, булгур, яйця, ⅓ моркви.
  6. Сформуйте тюфтельки, поклавши досередини кожної кульку моцарели.
  7. Перекладіть тюфтельки до жаротривкої форми.
  8. Для підливи розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній решту моркви та другу цибулину (попередньо нарізану).
  9. Додайте до засмажки томати у власному соку, йогурт і потушкуйте все 5 хвилин.

  10. Залийте тюфтельки підливою й відправте до духовки, розігрітої до 180 градусів, запікатися на 40 хвилин.
  11. Подавайте тюфтельки до столу гарячими, посипавши (за бажанням) зеленню. Смачного!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...