Хто відмовиться від хрусткої картопельки з м'якою серединкою, запеченої в духовці? Можна перепробувати тисячі смачних страв, але перед запеченою картоплею, навряд чи хто встоїть, та ще й з божественним часниковим ароматом. Пропонуємо незвичайний, але дуже простий рецепт як приготувати картоплю в духовці, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності.
2. Викласти в форму для запікання, розчавити за допомогою картоплем'ялки.
3. Змастити рослинною олією. Злегка посолити, щедро посипати сушеним часником і чорним перцем. Запікати в духовці при 230 градусах 10-15 хвилин на верхньому рівні до хрусткої скоринки і рум'яності картоплі.
4. Дістати картоплю, перевернути на іншу сторону. Змастити рослинною олією, посолити, поперчити, присипати часником. Запікати ще 10-12 хвилин.
5. Картоплю посипати зверху тертим сиром і запікати ще 3 хвилини, або поки сир розплавиться.
6. Готову картоплю посипати дрібно нарізаною зеленню.
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смапчного!
Осінь, прогулянки на природі та… комарі. Ці маленькі комахи можуть зіпсувати навіть найприємніший вечір, адже їхні укуси викликають нестерпний свербіж. Чому так відбувається і як із цим впоратися, передають Патріоти України. Коли комар проколює шкіру, ...
Навіть невеликі сплески активності протягом дня, такі як підйом сходами чи ходьба, можуть значно знизити ризик передчасної смерті, показало нове дослідження міжнародної групи вчених. Про це пише видання EatingWell, передають Патріоти України. Нове досл...