Хто відмовиться від хрусткої картопельки з м'якою серединкою, запеченої в духовці? Можна перепробувати тисячі смачних страв, але перед запеченою картоплею, навряд чи хто встоїть, та ще й з божественним часниковим ароматом. Пропонуємо незвичайний, але дуже простий рецепт як приготувати картоплю в духовці, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності.
2. Викласти в форму для запікання, розчавити за допомогою картоплем'ялки.
3. Змастити рослинною олією. Злегка посолити, щедро посипати сушеним часником і чорним перцем. Запікати в духовці при 230 градусах 10-15 хвилин на верхньому рівні до хрусткої скоринки і рум'яності картоплі.
4. Дістати картоплю, перевернути на іншу сторону. Змастити рослинною олією, посолити, поперчити, присипати часником. Запікати ще 10-12 хвилин.
5. Картоплю посипати зверху тертим сиром і запікати ще 3 хвилини, або поки сир розплавиться.
6. Готову картоплю посипати дрібно нарізаною зеленню.
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смапчного!
Лікар швидкої допомоги з Каліфорнії Джо Віттінгтон шокував Мережу, розкривши список повсякденних предметів у домі, на яких мешкає в рази більше бактерій, ніж на сидінні унітаза. Це змусило тисячі людей задуматися. Про це пише Mail Online, передають Пат...
Ось перелік продуктів, які сприяють швидкому набору ваги, якщо їх вживати часто або у великих кількостях. Причина — висока калорійність, вміст цукру, жиру або здатність викликати переїдання, передають Патріоти України. Не обов'язково повністю відмовлят...