Хто відмовиться від хрусткої картопельки з м'якою серединкою, запеченої в духовці? Можна перепробувати тисячі смачних страв, але перед запеченою картоплею, навряд чи хто встоїть, та ще й з божественним часниковим ароматом. Пропонуємо незвичайний, але дуже простий рецепт як приготувати картоплю в духовці, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності.
2. Викласти в форму для запікання, розчавити за допомогою картоплем'ялки.
3. Змастити рослинною олією. Злегка посолити, щедро посипати сушеним часником і чорним перцем. Запікати в духовці при 230 градусах 10-15 хвилин на верхньому рівні до хрусткої скоринки і рум'яності картоплі.
4. Дістати картоплю, перевернути на іншу сторону. Змастити рослинною олією, посолити, поперчити, присипати часником. Запікати ще 10-12 хвилин.
5. Картоплю посипати зверху тертим сиром і запікати ще 3 хвилини, або поки сир розплавиться.
6. Готову картоплю посипати дрібно нарізаною зеленню.
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смапчного!
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...