Поради для водіїв взимку: Лайфхаки, які допоможуть впоратися з примерзшими двірниками та льодом

Що робити власникам машин, щоб уберегти від морозів та холодів свій автомобіль? Як зазначає lifehacker, ці прості поради допоможуть впоратися з різними зимовими "неподобствами". Наприклад, можна буде уникнути примерзлих двірників, замерзлих замків, льоду на склі, а також можна запобігти буксуванню, передають Патріоти України.

Як доглядати машину взимку: корисні поради

  • Щоб уранці не доводилося віддирати примерзлі двірники, надягніть на них шкарпетки або кладіть між двірниками і склом шматки картону.
  • Якщо є можливість, паркуйте машину "обличчям" на схід, щоб ранкове сонце могло розтопити сніг на склі, і навіть трохи зігріло салон.
  • Щоб не мучитися з кригою на склі, обробіть його спеціальною сумішшю: одна частина води на три частини харчового оцту. Також зі льодом на склі допоможе впоратися кухонна сіль: загорніть жменю солі в хустку і ніжно протріть вікна вашої машини до зникнення льоду.
  • Крім цього запобігти льоду допоможе такий лайфхак – після того, як заглушите двигун, відкрийте на 5-10 хвилин усі двері машини, щоб тепло та волога залишили салон.
  • Щоб замок не замерзав, впорсніть у нього трохи мастила WD-40. А якщо така проблема все ж таки трапилася, то відкрити замок допоможе впорскування медичним спиртом або санітайзером для рук.
  • Щоб витягнути машину, що буксує на льоду, возіть із собою трохи наповнювача для котячого туалету. Насипте його під колеса і спробуйте виїжджати.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...