Стара картопля вже не дуже радує смаком. Щоб її приготування потішило господинь, треба скористатися перевіреними порадами.
Для того, щоб повернути смак старій картоплі, достатньо під час варінні додати у воду 1 ч.л. оцту, 3 зубчики часнику та лавровий лист. Але не забувайте після приготування витягнути лавровий листок, щоб він не дав гіркий присмак страві.
Деруни краще виходять саме зі старої картоплі. Взимку та навесні саме час готувати оладки. Щоб натерта сира картопля не потемніла, її потрібно розмішати з невеликою кількістю молока. На 10 великих картоплин достатньо 50 мл молока.
Якщо ви хочете покращити смак та аромат картопляного пюре, тоді його краще збивати вручну, а не міксером, який лише допоможе зробити пюре пишним, але не збереже смак.
Розповідаємо, які слова в жодному разі не можна говорити, щоб не відлякувати від себе гроші, передають Патріоти України.
При гіпертонії (високому артеріальному тиску) важливо дотримуватись певних обмежень у харчуванні, оскільки деякі продукти можуть сприяти підвищенню тиску або негативно впливати на здоров'я. Ось основні продукти, яких слід уникати, передають Патріоти Ук...