
Спочатку їжу їдять очима, тому важливо, щоб страва була не тільки відмінною на смак, а й приваблювала виглядом. Кілька правил, щоб ваша смажена картопелька вийшла смачною і красивою.
А якщо детальніше, то порізану картоплю oпускати в розігріту на великому вогні олію і не зачіпати 3-4 хв, пoки нe схопитися шкірочка, а потім уже акуратно перевернути лопаткою, зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і так готувати 7-9 хв.
Потім акуратно перемішати, накрити кришкою та готувати ще хвилин 7-9.
Після цього додати цибулю або часник, а можна і все разом, посолити, поперчити і знову акуратно перемішати. Довести до готовності, але вже без кришки.
Таким чином, у вас вийде рум’яна, зі скоринкою картопелька!
Вiдомо, що правильно збалансований сніданок може стати ключем до запобігання раннього старіння мозку. Взагалі правильний вибір продуктів впливає на самопочуття та емоційний стан людини, дозволяє відчувати себе молодшими, передають Патріоти України. Щоб...
Попри стрімкий темп життя, японки зберігають витончені фігури й здоров’я до глибокої старості. У чому їхній секрет? Усе зводиться до одного інгредієнта - білка, і до особливого підходу до їжі, який уже став частиною культури, передають Патріоти України...