
Спочатку їжу їдять очима, тому важливо, щоб страва була не тільки відмінною на смак, а й приваблювала виглядом. Кілька правил, щоб ваша смажена картопелька вийшла смачною і красивою.
А якщо детальніше, то порізану картоплю oпускати в розігріту на великому вогні олію і не зачіпати 3-4 хв, пoки нe схопитися шкірочка, а потім уже акуратно перевернути лопаткою, зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і так готувати 7-9 хв.
Потім акуратно перемішати, накрити кришкою та готувати ще хвилин 7-9.
Після цього додати цибулю або часник, а можна і все разом, посолити, поперчити і знову акуратно перемішати. Довести до готовності, але вже без кришки.
Таким чином, у вас вийде рум’яна, зі скоринкою картопелька!
Кожен із нас сприймає світ по-своєму, крізь власну внутрішню призму. Іноді достатньо лише одного швидкого погляду на зображення, аби дізнатися щось нове про власний характер та емоційний стан. Пропонуємо пройти простий психологічний тест і з’ясувати, щ...
Маєте хвилинку для перерви та розваги? Погляньте на шість кав у красивих чашках і протягом 3 секунд оберіть ту, яку б хотіли випити. Ваш вибір розповість про вас більше, ніж здається, передають Патріоти України. Цей тест — гра, а не психологічний діагноз.