Спочатку їжу їдять очима, тому важливо, щоб страва була не тільки відмінною на смак, а й приваблювала виглядом. Кілька правил, щоб ваша смажена картопелька вийшла смачною і красивою.
А якщо детальніше, то порізану картоплю oпускати в розігріту на великому вогні олію і не зачіпати 3-4 хв, пoки нe схопитися шкірочка, а потім уже акуратно перевернути лопаткою, зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і так готувати 7-9 хв.
Потім акуратно перемішати, накрити кришкою та готувати ще хвилин 7-9.
Після цього додати цибулю або часник, а можна і все разом, посолити, поперчити і знову акуратно перемішати. Довести до готовності, але вже без кришки.
Таким чином, у вас вийде рум’яна, зі скоринкою картопелька!
Коли мова заходить про суперфуди, найчастіше на думку спадають авокадо чи насіння чіа. Але, за словами кардіолога та автора бестселерів за версією New York Times Алехандро Юнгера, справжній герой для серця - звичайний буряк. Так, цей скромний коренеплі...
Якщо ви щовечора перевертаєтесь у ліжку, дивлячись у стелю та шукаючи поради в Google як заснути, можливо, настав час спробувати один несподівано ефективний метод, передають Патріоти України. Експерт зі сну Мартін Сілі з компанії MattressNextDay радить...