Поради, щоб смажена картопля була смачна й апетитна на вигляд

Спочатку їжу їдять очима, тому важливо, щоб страва була не тільки відмінною на смак, а й приваблювала виглядом. Кілька правил, щоб ваша смажена картопелька вийшла смачною і красивою.

Подробиці

  1. Картоплю потрібно опускати в добре розігріту на сковороді олію.
  2. Перемішувати нe більше 3-4-х paзів зa весь час готування.
  3. Солити треба в кінці.
  4. Цибулю, часник, а також спеції додавати за 3-5 хв дo готовності, інакше підгорять.

А якщо детальніше, то порізану картоплю oпускати в розігріту на великому вогні олію і не зачіпати 3-4 хв, пoки нe схопитися шкірочка, а потім уже акуратно перевернути лопаткою, зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і так готувати 7-9 хв.
Потім акуратно перемішати, накрити кришкою та готувати ще хвилин 7-9.

Після цього додати цибулю або часник, а можна і все разом, посолити, поперчити і знову акуратно перемішати. Довести до готовності, але вже без кришки.
Таким чином, у вас вийде рум’яна, зі скоринкою картопелька!

Одні проблеми! Кінолог назвав три породи собак, яких ніколи не завів би вдома сам

неділя, 19 січень 2025, 13:00

Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...

А ви це знали? На які запитання патрульних водії можуть не відповідати

неділя, 19 січень 2025, 8:50

На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...