Породи собак, які мало гавкають та вважаються найспокійнішими

Домашні тварини є джерелом радості та турботи. Коли ми замислюємось про вибір собаки, то часто хвилює питання про шум, який вони можуть створювати. Однак, існують породи, які вважаються найспокійнішими. Про це повідомляє сайт Pets radar.

Французький бульдог

Такі собаки відомі своїми спокійним та доброзичливим характером. Вони легко контактують з людьми та іншими собаками. Вони грайливі, але не схильні гавкати без необхідності.

Французький бульдог (фото: wikipedia)

Басенджі

Це єдина порода собак, котра не гавкає. Дуже рідко собака цієї породи може видавати різноманітні звуки, що не тільки відповідають якійсь ситуації, але й її настрою: бурмотіння, сміх, фиркання.

Басенджі також є охайними й не мають запаху на своїй шерсті.

Басенджі (фото: wikipedia)

Ірландський сетер

Це дуже добра порода, яка швидко навчається та проявляє себе з найкращої сторони.

Ірландський сетер витончений і гнучкий, має прекрасну стійку, пристосований для полювання на пернату дичину. Дуже поширений домашній собака. Потребує наполегливого, але м'якого дресирування.

Ірландський сетер (фото: wikipedia)

Бульмастиф

Бульмастиф - це спокійний і врівноважений собака, не схильний до необґрунтованої агресії. Собака безмежно відданий своїм господарям, нейтральний стосовно друзів сім'ї та знайомих людей, але насторожений до тих, кого не знає.

Гавкає собака лише у виняткових випадках, попереджаючи про свою присутність, якщо сторонній його не бачить.

Бульмастиф (фото: wikipedia)

Пшеничний тер’єр

Ще одна собака, яка не гавкає без причини. Якщо їх виховувати, то вони не повинні створювати жодних проблем.

Зокрема, якщо вони будуть брати участь у всьому, що ви робите, вони стануть надійними товаришами. Вони не дадуть вам розслабитися, іноді погано поводячись, але, як правило, вони в гарному настрої. Вони швидко навчаються, але, як і більшість тер'єрів, вони можуть бути впертими.

Пшеничний тер’єр (фото: Getty Images)

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...