Для посилення смаку та аромату. Вся річ у тому, що настільки неймовірний посилювач смаку. Якщо додати сіль у соняшникову олію, можна підкреслити смак та аромат продуктів, які готуються. Вона сприяє більш насиченому та гармонійному смаку страв.
Сіль також допомагає соняшниковій олії краще розподілятися по сковороді чи каструлі. Це дозволяє рівномірно прогрівати продукти та уникати нерівномірного прожарювання чи пригорання.
За допомогою додавання солі в олію можна зменшити кількість бризок при смаженні. Ваш процес приготування їжі буде безпечнішим і зручнішим.
Сіль також запобігає перегріву олії при смаженні. Це важливий чинник збереження корисних властивостей продукту. Сіль – це натуральний консервант. Коли ще холодильників не було в кожному будинку, в олію додавали сіль, щоб зберегти її на довше.
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...