Поставте ці солодощі на новорічний стіл - і вас буде супроводжувати успіх весь рік

Наступний рік - це рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Щоб він був прихильним, необхідно правильно накрити стіл, передають Патріоти України.

А щоб Дракон приніс удачу та гроші, необхідно на святковий стіл подати деякі види десертів. Разом із "ТСН" розповімо, як залучити удачу та багатство.

Які десерти мають бути на новорічному столі для удачі та багатства наступного року

Зелений чай є символом добробуту, гармонії та достатку. Саме з цієї причини він обов’язково має бути присутнім на святковому столі у 2024 році.

Також приготуйте солодкі страви із бобів. Згідно з давніми китайськими віруваннями боби — символ багатства. Наприклад, ви можете приготувати традиційні українські пиріжки з квасолею.

Рис означає достаток, тому будь-яка випічка з рисового борошна обов’язково принесе гроші та добробут у вашу оселю. Дракон любить такі смаколики, тому точно подбає про те, щоб у новому році у вас було багато грошей.

Желе – ідеальний варіант для новорічного столу. А щоб господар року був прихильний до вас, зробіть желе зеленого чи червоного кольору.

Не слід забувати про китайські традиційні смаколики. Це можуть бути солодкі паски, тістечка з квасолі. Такий варіант точно сподобається Дракона і у вас у 2024 році буде удача та гроші.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...