Поставте в духовку миску з оцтом і забудьте про неприємний запах кухні - хитрий трюк

Дуже часто після постійного та щоденного використання в духовці залишаються неприємні запахи через підступні плями, які потім можуть поширитися і на всю кухню. Щоб уникнути цього, важливо правильно чистити техніку. На щастя, існують різні природні засоби, щоби ваша духовка добре пахла, передають Патріоти України.

Один із найпопулярніших способів не тільки попрощатися з неприємними запахами в духовці, але й розм’якшити накип, який через короткий час відійде пізніше — це лайфхак з мискою та оцтом, пише santeplus. Цей трюк відмінно впорається з сильними та стійкими неприємними запахами.

Як усунути неприємні запахи з духовки

Вам просто потрібно наповнити миску водою і додати до неї 2 склянки звичайного оцту або яблучного оцту. Після цього поставте миску в розігріту духовку і дайте постояти кілька хвилин при температурі 180 градусів.

Коли час спливе, і коли духовка охолоне, протріть її тканиною, щоб видалити краплі пари, що залишилися. Якщо вам потрібно почистити духовку, можна використовувати суміш, що залишилася всередині чаші.

Господиням на замітку! Як врятувати рідке картопляне пюре всього одним інгредієнтом

неділя, 12 травень 2024, 12:30

Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке — викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція — помірна густота. В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати інших. Якщо в процесі приго...

Буде дуже смачно! Як приготувати соус до будь-якого м’яса за 5 хвилин

неділя, 12 травень 2024, 12:28

За цим рецептом ви приготуєте неймовірно ароматний соус до будь-якого м’яса за кілька хвилин. Цей соус відмінно підходить до шашлику та смаженого м’яса. Крім того, його можна використати як маринад. Складові:. Покрокове приготування. Вже за списком інг...