Смажена капуста користується величезною популярністю як в якості самостійного гарніру, так і інгредієнта для інших страв, передають Патріоти України.
Вона є дуже смачною начинкою для пиріжків.
При цьому є спосіб зробити страву набагато апетитнішою.
Щоб зробити страву смачнішою, необхідно додати до неї додаткові інгредієнти.
Найчастіше для покращення смакових якостей капусти використовуються спеції.
Однак ще більшою ефективністю відрізняється несподіваний компонент – молоко.
Рецепт смачної смаженої капусти
Спочатку потрібно нарізати цибулю кільцями та натерти морквину.
Ці два інгредієнти слід відправити на сковороду із розігрітою олією. Поки цибульний та морквяний компоненти гріються, слід нашаткувати капусту.
У нарізаному вигляді вона викладається туди, де вже смажаться попередні овочі.
На заключному етапі приготування капусти потрібно додати 200 г молока і прикрити кришкою.
Далі вогонь зменшується. Страва залишається на сковороді до завершення смаження і до випаровування молока.
У результаті вийде неймовірно смачна страва з приємним вершковим ароматом.
Краса починається зсередини — це не просто влучний вираз, а науково доведений факт. Стан шкіри, волосся, нігтів, як і всього організму залежить від того, що ми їмо. Адже збалансоване харчування, яке містить вітаміни, мінерали та інші корисні речовини, ...
Серед особливостей інтелекту, які ми часто приписуємо котам, є така негативна риса, як мстивість. Люди нерідко вважають, що пухнасті тваринки здатні запам’ятовувати, хто приніс їм негативні емоції, формувати до них почуття образи і відповідати їм взаєм...