Потрібен один інгредієнт, щоб зробити смажену капусту значно смачнішою

Смажена капуста користується величезною популярністю як в якості самостійного гарніру, так і інгредієнта для інших страв, передають Патріоти України.

Вона є дуже смачною начинкою для пиріжків.

При цьому є спосіб зробити страву набагато апетитнішою.

Подробиці

Щоб зробити страву смачнішою, необхідно додати до неї додаткові інгредієнти.

Найчастіше для покращення смакових якостей капусти використовуються спеції.

Однак ще більшою ефективністю відрізняється несподіваний компонент – молоко.

Рецепт смачної смаженої капусти

Спочатку потрібно нарізати цибулю кільцями та натерти морквину.

Ці два інгредієнти слід відправити на сковороду із розігрітою олією. Поки цибульний та морквяний компоненти гріються, слід нашаткувати капусту.

У нарізаному вигляді вона викладається туди, де вже смажаться попередні овочі.

На заключному етапі приготування капусти потрібно додати 200 г молока і прикрити кришкою.

Далі вогонь зменшується. Страва залишається на сковороді до завершення смаження і до випаровування молока.

У результаті вийде неймовірно смачна страва з приємним вершковим ароматом.

Що ви бачите на цьому малюнку? Відповідь покаже, яка ви людина

п’ятниця, 19 грудень 2025, 16:07

Люди по-різному сприймають світ і помічають різні деталі. Те, що ви бачите першим, багато говорить про ваш характер, спосіб мислення та поведінку в житті, передають Патріоти України. Подивіться на зображення й реагуйте миттєво. Не аналізуйте та не шука...

Все просто! Як без хімії змусити штучну ялинку пахнути, наче справжня

п’ятниця, 19 грудень 2025, 12:45

Штучна ялинка - це практично: вона не обсипається і служить роками. Однак їй завжди бракує головного - справжнього хвойного аромату, який створює неповторну атмосферу свята. На щастя, цей аромат легко відтворити без дорогих хімічних спреїв, пише Одна Х...