
Смажена капуста користується величезною популярністю як в якості самостійного гарніру, так і інгредієнта для інших страв, передають Патріоти України.
Вона є дуже смачною начинкою для пиріжків.
При цьому є спосіб зробити страву набагато апетитнішою.
Щоб зробити страву смачнішою, необхідно додати до неї додаткові інгредієнти.
Найчастіше для покращення смакових якостей капусти використовуються спеції.
Однак ще більшою ефективністю відрізняється несподіваний компонент – молоко.
Рецепт смачної смаженої капусти
Спочатку потрібно нарізати цибулю кільцями та натерти морквину.
Ці два інгредієнти слід відправити на сковороду із розігрітою олією. Поки цибульний та морквяний компоненти гріються, слід нашаткувати капусту.
У нарізаному вигляді вона викладається туди, де вже смажаться попередні овочі.
На заключному етапі приготування капусти потрібно додати 200 г молока і прикрити кришкою.
Далі вогонь зменшується. Страва залишається на сковороді до завершення смаження і до випаровування молока.
У результаті вийде неймовірно смачна страва з приємним вершковим ароматом.
Щоб купити ідеальні мандарини, звертайте увагу на кілька простих ознак, передають Патріоти України. Регулярне споживання мандаринів покращує імунітет, травлення, стан шкіри та підтримує здоров’я серцево-судинної системи.
Подкасти, музика чи білий шум перед сном здаються нешкідливими, але тривале використання навушників може шкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Порада: якщо слухаєте звук уві сні, тримайте гучність дуже низькою та обмежте час використання навушн...