
Смажена капуста користується величезною популярністю як в якості самостійного гарніру, так і інгредієнта для інших страв, передають Патріоти України.
Вона є дуже смачною начинкою для пиріжків.
При цьому є спосіб зробити страву набагато апетитнішою.
Щоб зробити страву смачнішою, необхідно додати до неї додаткові інгредієнти.
Найчастіше для покращення смакових якостей капусти використовуються спеції.
Однак ще більшою ефективністю відрізняється несподіваний компонент – молоко.
Рецепт смачної смаженої капусти
Спочатку потрібно нарізати цибулю кільцями та натерти морквину.
Ці два інгредієнти слід відправити на сковороду із розігрітою олією. Поки цибульний та морквяний компоненти гріються, слід нашаткувати капусту.
У нарізаному вигляді вона викладається туди, де вже смажаться попередні овочі.
На заключному етапі приготування капусти потрібно додати 200 г молока і прикрити кришкою.
Далі вогонь зменшується. Страва залишається на сковороді до завершення смаження і до випаровування молока.
У результаті вийде неймовірно смачна страва з приємним вершковим ароматом.
Святковий період часто дарує нам радість, але одночасно може виснажувати емоційно та фізично. Після інтенсивних тижнів підготовки та численних зустрічей багато людей помічають підвищений рівень стресу та втому, передають Патріоти України. Організм у та...
Хочете на хвилинку відволіктися та дізнатися про себе щось нове? Пропонуємо цікавий психологічний тест: погляньте на зображення і відповідайте, що ви помітили першим. Ваш вибір багато розповість про ваш характер, риси особистості та навіть ставлення до...