Потрібен один інгредієнт, щоб зробити смажену капусту значно смачнішою

Смажена капуста користується величезною популярністю як в якості самостійного гарніру, так і інгредієнта для інших страв, передають Патріоти України.

Вона є дуже смачною начинкою для пиріжків.

При цьому є спосіб зробити страву набагато апетитнішою.

Подробиці

Щоб зробити страву смачнішою, необхідно додати до неї додаткові інгредієнти.

Найчастіше для покращення смакових якостей капусти використовуються спеції.

Однак ще більшою ефективністю відрізняється несподіваний компонент – молоко.

Рецепт смачної смаженої капусти

Спочатку потрібно нарізати цибулю кільцями та натерти морквину.

Ці два інгредієнти слід відправити на сковороду із розігрітою олією. Поки цибульний та морквяний компоненти гріються, слід нашаткувати капусту.

У нарізаному вигляді вона викладається туди, де вже смажаться попередні овочі.

На заключному етапі приготування капусти потрібно додати 200 г молока і прикрити кришкою.

Далі вогонь зменшується. Страва залишається на сковороді до завершення смаження і до випаровування молока.

У результаті вийде неймовірно смачна страва з приємним вершковим ароматом.

Небезпечні напої для мозку: Експерти б’ють на сполох

четвер, 25 грудень 2025, 5:40

Регулярне вживання газованих напоїв, навіть без цукру, може підвищити ризик депресії та погіршити фізичне здоров’я. Особливо обережними мають бути жінки через підвищену чутливість до змін мікробіома, передають Патріоти України.

Ніколи не поєднуйте картоплю з цими продуктами! Вони можуть серйозно зашкодити вашому шлунку

середа, 24 грудень 2025, 23:10

Картопля - корисна, ситна та низькокалорійна, але неправильне поєднання з іншими продуктами може перетворити її на справжню травну бомбу. Експерти дієтологи попереджають: деякі комбінації викликають важкість у шлунку, сонливість та втому, передають Пат...