
Смажена капуста користується величезною популярністю як в якості самостійного гарніру, так і інгредієнта для інших страв, передають Патріоти України.
Вона є дуже смачною начинкою для пиріжків.
При цьому є спосіб зробити страву набагато апетитнішою.
Щоб зробити страву смачнішою, необхідно додати до неї додаткові інгредієнти.
Найчастіше для покращення смакових якостей капусти використовуються спеції.
Однак ще більшою ефективністю відрізняється несподіваний компонент – молоко.
Рецепт смачної смаженої капусти
Спочатку потрібно нарізати цибулю кільцями та натерти морквину.
Ці два інгредієнти слід відправити на сковороду із розігрітою олією. Поки цибульний та морквяний компоненти гріються, слід нашаткувати капусту.
У нарізаному вигляді вона викладається туди, де вже смажаться попередні овочі.
На заключному етапі приготування капусти потрібно додати 200 г молока і прикрити кришкою.
Далі вогонь зменшується. Страва залишається на сковороді до завершення смаження і до випаровування молока.
У результаті вийде неймовірно смачна страва з приємним вершковим ароматом.
Все більше людей починають день з кави, відкладаючи сніданок. Дослідження з Mass General Brigham (Бостон) показало, що пізні сніданки підвищують ризик смерті та серцевих проблем, передають Патріоти України. Причина – порушення режиму харчування та пізн...
Осінь і зима - час, коли наш організм особливо потребує підтримки. Багато хто вдається до харчових добавок, але експерти попереджають: більшість з них не потрібні, передають Патріоти України. Головне, що варто приймати:. Що не потрібно додатково прийма...