Потрібен всього один інгредієнт! Як повернути блиск каструлям і сковорідкам

Каструлі та сковорідки брудняться дуже швидко. Пригорілий жир, бруд та залишки їжі іноді настільки сильно проникають у поверхню, що відмити плями не допомагають навіть дорогі засоби, передають Патріоти України.

Є один дуже простий, дешевий, а головне – екологічний та натуральний лайфхак, який допоможе швидко очистити посуд. Як повернути блиск каструлям і сковорідкам – читайте у матеріалі OBOZREVATEL.

Позбавитися від застарілих слідів нагару можна натуральним способом і без зайвих зусиль. Якщо каструлі відмити буває більш-менш легко, то зі сковорідками ситуація ускладнюється.

Один лише засіб допоможе позбавитися від нагару. Йдеться про лимон. Вам не доведеться вдихати шкідливі випарування хімічних засобів чи псувати шкіру рук агресивними речовинами.

Лимон очистить каструлі та сковорідки і – як приємний бонус – поверне їм блиск. Ефективність пояснюється великою кількістю кислоти у складі, яка дезінфікує поверхню і знищує бактерії.

Кілька лимонів слід розрізати на четвертинки, покласти їх у ємність, залити водою, поставити на плиту та довести до кипіння. Після закипання лимони мають настоятися ще приблизно 10 хвилин. Кислота подіє і все, що пригоріло, відокремиться від поверхні посуду.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...