Потрібно лише 20 хвилин! Як приготувати смачні котлети швидко: Найпростіший рецепт

У житті бувають різні ситуації, які віднімають багато часу, але ж треба подбати про сніданок, обід або вечерю. У таких ситуаціях, напевно, кожну страву можна приготувати на швидкоруч, що зовсім не означає "погано", передають Патріоти України.

Швидкі рецепти часто приходять на допомогу та часом нічим не поступаються більш розгорнутим та ємним. Згадуємо сьогодні простий і швидкий рецепт ситних котлет про всяк випадок.

Для приготування таких котлет нам знадобляться наступні інгредієнти: фарш свинячо-яловичий (600 г), картопля (2 шт), яйця курячі (4 шт), майонез (50 г), борошно (2-3 ст. ложки), сіль (за смаком), перець (за смаком), цибуля зелена (1 пучок), рослинне масло (30 г).

Як приготувати смачні котлети:

Миємо та ріжемо зелену цибулю. Чистимо картоплю, миємо та натираємо на дрібній тертці. До миски з фаршем вбиваємо курячі яйця, туди ж додаємо цибулю, картоплю, борошно та майонез. Солимо, перчимо за смаком і все ретельно перемішуємо.

Ліпимо з отриманої маси котлети. Розігріваємо сковороду та наливаємо рослинне масло. Обережно викладаємо котлети на сковороду та смажимо на середньому вогні до золотистого кольору. Зазвичай це займає 3-4 хвилини, а потім перевертаємо на інший бік. Котлети чудово підійдуть до страв з картоплі, рису, макаронів.

Жіночий психологічний тест: Тест у картинці визначить вашого ідеального чоловіка

середа, 8 травень 2024, 18:14

Хоч всі жінки зазвичай і перераховують доволі схожий список вимог до потенційного бойфренда, кожній важливіше щось своє. Щоправда, ваші мрії далеко не завжди можуть збігатися з тим, що вам справді необхідно, передають Патріоти України. Деталі. Пропонує...

Психологічний тест! Оберіть, як ви тримаєте чашку - і дізнайтеся усю правду про себе

середа, 8 травень 2024, 17:12

Чи хотіли б ви дізнатися більше про свою особистість? Психологічні тести - цікавий і ефективний спосіб дізнатися про свої найсильніші якості. Пропонуємо тест, який розповість усе про вас завдяки тому, як ви тримаєте чашку з улюбленим напоєм, передають ...