Як уникнути непрезентабельного вигляду.

Українська стилістка пояснила, як уникнути деталей, які псують річ і роблять її дешевою. Зокрема, за низьку ціну можна придбати одяг, який видаватиметься дорожчим. Але для цього потрібно знати важливі деталі.
Про це Оксана Шатковська розповіла на своїй сторінці в Instagram.
Патріоти України діляться її порадами з читачами.
- При виборі пальто зверніть увагу, чи не липнуть до нього нитки. Все тому, що брудна тканина дешевить образ.
- Підкладка пальто виглядає знизу, то здалеку це вказуватиме на низьку ціну виробу.
- Неякісне штучне хутро на куртках після першого дощу злипнеться. Також з часом воно буде виглядати недоглянутим і зіпсує зовнішній вигляд.
- Гудзики на піджаку теж можуть виглядати не красиво. Зокрема, якщо вони пластмасові та дешеві на вигляд, то не підходять за стилем до виробу.
- Штани мають добре прилягати до тіла та не рухатися при ходьбі. Якщо вони перекручуються, то це вказує на поганий пошив і спотворює форму ноги.
- Тоненький, безформний трикотаж, який не тримає форму горловини, виглядає поношеним.
- Меланжевий трикотаж виглядає менш презентабельно, ніж однотонний варіант. Тому варто від такого одягу відмовитись.
- Забагато фурнітури на сумках можна зустріти у мас-маркеті. Вони виглядають не стильно та тільки зіпсують ваш вигляд. Тому чим лаконічніше, тим дорожче виглядає сумка.
- Рядок, який затягнувся на шві створює враження, що річ перекосило. А саме нечітке з'єднання принта на бічних швах псує зовнішній вигляд навіть нової речі.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...