Потужна молитва, яку читають на Медовий Спас - захистить від біди

14 серпня віруючі відзначають Медовий Спас - одне з головних християнських свят цього місяця. У цю дату можна прочитати сильну молитву, яка захищає від хвороб і неприємностей. Читати молитву можна як в церкві, так і вдома. Головне мати чисті помисли і всією душею вірити, що вашу молитву обов'язково почують на небесах, передають Патріоти України.

Тропар на Медовий Спас

З висоти зійшов Ти, милосердний, благоволив перебувати три дні в гробі, щоб нас звільнити від пристрастей, - життя і воскресіння наше, Господи, слава Тобі!

Повставши з гробу, померлих ти спорудив, і Адама воскресив, і Єва радіє про твоє воскресіння, і межі світу торжествують про твоє повстання з мертвих, многомилостивий.

Спаси, Господи, людей Твоїх і благослови спадщина твоя, перемоги православним християнам над чужими даруючи і хрестом твоїм зберігаючи Твій народ. З небес милостиво дивлячись, жебраків приймаючи, відвідай нас, знемоглих від гріхів, владика Всемилостивий: за молитвами Богородиці даруй душам нашим велику милість.

Стражданнями святих, які вони за тебе зазнали, умилостився, Господи, і всі наші хвороби зціли, тобі, чоловіколюбець, молимося.

Сім стовпів Премудрості Божої і сім світильників яскравих Божественного світла, Маккавеї премудрі, перш мучеників найбільші мученики! З ними Бога всього світу моліть про порятунок шанують вас. Амінь.

Молитва Всемилостивого Спаса і Пресвятої Богородиці

Владика Господи святий, в вишніх живеш і всевидячим твоїм оком дивишся на все творіння! Тобі поклоняється душі і тілу, тобі молимося, Святий святих, простягни руку Твою невидиму і благослови всіх нас, і прости нам всяке прогрішення вільне і мимовільне, словом чи ділом досконале.

Прости нас, Господи, розчулення, даруй сльози смирення душі на очищення від багатьох гріхів наших, даруй волю Твою милість світу твоєму і нам, негідним рабом Твоїм, бо благословенне і прославлене є ім'я твоє нині, і постійно, і на віки віків. Амінь.

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...