Мікрохвильова піч - це один з найпоширеніших предметів на кухні. З її допомогою можна швидко розморозити м’ясо, приготувати смачні кекси чи розігріти їжу, передають Патріоти України.
Однак є ще три маловідомі способи використання мікрохвильової печі. Разом з UAportal поділився цими корисними порадами, які спростять вам життя та навіть заощадять гроші.
Цей прилад можна використовувати для дезінфекції кухонних губок. Для цього намочіть губку і покладіть її в мікрохвильову піч на дві хвилини на високій потужності. Висока температура вб’є мікроби та бактерії, а губка буде свіжою та чистою.
Ще одне несподіване застосування мікрохвильової печі – відновлення черствого хліба. На сухий і твердий хліб зверху покладіть вологий паперовий рушник і поставте в мікрохвильову піч на 10-15 секунд. Він убере вологу, стане м’яким і свіжим.
За допомогою мікрохвильової печі можна просто і швидко почистити часник. Покладіть зубчики часнику в мікрохвильову піч приблизно на 20 секунд. Тепло послабить шкірку, що полегшить її очищення.
На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...
Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...