Мікрохвильова піч - це один з найпоширеніших предметів на кухні. З її допомогою можна швидко розморозити м’ясо, приготувати смачні кекси чи розігріти їжу, передають Патріоти України.
Однак є ще три маловідомі способи використання мікрохвильової печі. Разом з UAportal поділився цими корисними порадами, які спростять вам життя та навіть заощадять гроші.
Цей прилад можна використовувати для дезінфекції кухонних губок. Для цього намочіть губку і покладіть її в мікрохвильову піч на дві хвилини на високій потужності. Висока температура вб’є мікроби та бактерії, а губка буде свіжою та чистою.
Ще одне несподіване застосування мікрохвильової печі – відновлення черствого хліба. На сухий і твердий хліб зверху покладіть вологий паперовий рушник і поставте в мікрохвильову піч на 10-15 секунд. Він убере вологу, стане м’яким і свіжим.
За допомогою мікрохвильової печі можна просто і швидко почистити часник. Покладіть зубчики часнику в мікрохвильову піч приблизно на 20 секунд. Тепло послабить шкірку, що полегшить її очищення.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...