
Мікрохвильова піч - це один з найпоширеніших предметів на кухні. З її допомогою можна швидко розморозити м’ясо, приготувати смачні кекси чи розігріти їжу, передають Патріоти України.
Однак є ще три маловідомі способи використання мікрохвильової печі. Разом з UAportal поділився цими корисними порадами, які спростять вам життя та навіть заощадять гроші.
Цей прилад можна використовувати для дезінфекції кухонних губок. Для цього намочіть губку і покладіть її в мікрохвильову піч на дві хвилини на високій потужності. Висока температура вб’є мікроби та бактерії, а губка буде свіжою та чистою.
Ще одне несподіване застосування мікрохвильової печі – відновлення черствого хліба. На сухий і твердий хліб зверху покладіть вологий паперовий рушник і поставте в мікрохвильову піч на 10-15 секунд. Він убере вологу, стане м’яким і свіжим.
За допомогою мікрохвильової печі можна просто і швидко почистити часник. Покладіть зубчики часнику в мікрохвильову піч приблизно на 20 секунд. Тепло послабить шкірку, що полегшить її очищення.
Після варіння яєць багато хто звик одразу ставити каструлю під холодну воду, вважаючи це найшвидшим способом охолодження. Метод здається простим, але саме він часто псує смак і структуру продукту. Щоб варені яйця залишалися ніжними, еластичними та рівн...
Українцям нагадують про простий продукт, який здатен підтримати здоров’я серця, нормалізувати тиск і забезпечити організм важливими мінералами. Йдеться про томатний сік - один із найкорисніших овочевих напоїв, який фахівці називають ідеальним союзником...