Поверне хлібу свіжість і не тільки! Кілька незвичайних способів використання мікрохвильової печі

Мікрохвильова піч - це один з найпоширеніших предметів на кухні. З її допомогою можна швидко розморозити м’ясо, приготувати смачні кекси чи розігріти їжу, передають Патріоти України.

Однак є ще три маловідомі способи використання мікрохвильової печі. Разом з UAportal поділився цими корисними порадами, які спростять вам життя та навіть заощадять гроші.

Незвичайні способи використання мікрохвильової печі

Цей прилад можна використовувати для дезінфекції кухонних губок. Для цього намочіть губку і покладіть її в мікрохвильову піч на дві хвилини на високій потужності. Висока температура вб’є мікроби та бактерії, а губка буде свіжою та чистою.

Ще одне несподіване застосування мікрохвильової печі – відновлення черствого хліба. На сухий і твердий хліб зверху покладіть вологий паперовий рушник і поставте в мікрохвильову піч на 10-15 секунд. Він убере вологу, стане м’яким і свіжим.

За допомогою мікрохвильової печі можна просто і швидко почистити часник. Покладіть зубчики часнику в мікрохвильову піч приблизно на 20 секунд. Тепло послабить шкірку, що полегшить її очищення.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...