Мікрохвильова піч - це один з найпоширеніших предметів на кухні. З її допомогою можна швидко розморозити м’ясо, приготувати смачні кекси чи розігріти їжу, передають Патріоти України.
Однак є ще три маловідомі способи використання мікрохвильової печі. Разом з UAportal поділився цими корисними порадами, які спростять вам життя та навіть заощадять гроші.
Цей прилад можна використовувати для дезінфекції кухонних губок. Для цього намочіть губку і покладіть її в мікрохвильову піч на дві хвилини на високій потужності. Висока температура вб’є мікроби та бактерії, а губка буде свіжою та чистою.
Ще одне несподіване застосування мікрохвильової печі – відновлення черствого хліба. На сухий і твердий хліб зверху покладіть вологий паперовий рушник і поставте в мікрохвильову піч на 10-15 секунд. Він убере вологу, стане м’яким і свіжим.
За допомогою мікрохвильової печі можна просто і швидко почистити часник. Покладіть зубчики часнику в мікрохвильову піч приблизно на 20 секунд. Тепло послабить шкірку, що полегшить її очищення.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...