Повернути яскравіть речам може одна популярна спеція - бабусин лайфхак

З часом кольорові речі втрачають свою яскравість і виглядають вже не так привабливо, як в день покупки. Це стається внаслідок регулярного прання та прасування, а ще - через перебування одягу на сонці. Якщо вам знайома така проблема, ми вас можемо потішити - чорним речам з легкістю можна повернути насичений колір, а кольоровим - колишню яскравіть, передають Патріоти України.

Одним дуже цікавим лайфхаком ділиться сайт woman24. Зазначається, що цим способом користувалися ще наші бабусі і результатом вони були вкрай задоволені. Найцікавіше, що нам потрібна всього одна популярна спеція, яка знайдеться практично у кожному домі. А якщо навіть її немає, то коштує вона копійки і продається у будь-якому магазині. Йдеться про звичайне лаврове листя. Його додають у пральну машинку разом з барвистими речами. Хоча насправді існує два варіанти його застосування у такий спосіб: для прання у машинці та для ручного прання.

Пральна машинка — як додати лавровий лист

Візьміть 10 лаврових листочків та 4 ст.л. харчової соди. Покладіть це у невеликий мішечок та перемішайте. Закиньте мішечок у барабан пральної машинки та увімкніть її. Варто вибирати режим із температурою не менше 30 градусів.

Ручне прання — як додати лавровий лист

Підготуйте лавровий розчин. Для цього візьміть 10 лаврових листів і 4 ст.л. соди, додайте води і закип’ятіть у каструлі ці інгредієнти. Після того, як суміш закипить, залиште суміш на вогні ще на 20 хв. Після цього остудіть рідину. Уже холодну рідину залийте в таз з одягом та залиште на весь день. Після цього виперіть речі звичним способом.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...