Цього разу пропонуємо вам приготувати лосось. Це універсальна рибка. Її можна запікати, смажити, тушкувати, варити, і вона буде однаково смачною, передають Патріоти України.
Подавати рибку краще в гарячому вигляді з лимоном і овочевим гарніром. Готувати ми її будемо з цікавим маринадом з гірчиці і лимонного соусу, повірте, це смачно.
Необхідні продукти:
Починаємо приготування:
Страва виходить дуже смачною, тому таку рибку без сумнівів можна подавати до святкового столу.
Смачного!
Голландський сир вважається одним із найпопулярніших у світі. Його ніжна текстура, насичений смак і аромат роблять його улюбленцем багатьох гурманів. Але на ринку з’являється дедалі більше підробок, тому важливо знати, як відрізнити справжній продукт в...
Надмірне випадіння волосся - проблема багатьох людей, особливо у період осіннього та весняного рівнодення. Фахівці наголошують: випадіння волосся - не лише естетична проблема, але й важливий сигнал про стан організму, передають Патріоти України. Більші...