Повірте, це нереально смачно! Ніжна рибка в гірчичному маринаді - цей смак просто зводить з розуму

Цього разу пропонуємо вам приготувати лосось. Це універсальна рибка. Її можна запікати, смажити, тушкувати, варити, і вона буде однаково смачною, передають Патріоти України.

Подавати рибку краще в гарячому вигляді з лимоном і овочевим гарніром. Готувати ми її будемо з цікавим маринадом з гірчиці і лимонного соусу, повірте, це смачно.

Необхідні продукти:

  • 800 грамів філе лосося
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 60 грамів вершкового масла
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 1 чайна ложка лимонної цедри
  • 2 чайні ложки зернистої гірчиці
  • 1 чайна ложка меду
  • пів чайної ложки паприки
  • пів чайної ложки чорного перцю
  • солі
  • зелень

Починаємо приготування:

  1. Приготуємо маринад. У миску кладемо соєвий соус, додаємо розтоплене вершкове масло, гірчицю, лимонну цедру, мед, лимонний сік, паприку, чорний перець, сіль і подрібнену зелень. Все перемішуємо до розчинення меду.
  2. Беремо деко, застелене пергаментним папером. Кладемо на нього філе рибки шкірою вниз, заливаємо маринадом.
  3. Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 15-20 хвилин.
  4. Готову рибку дістаємо з духовки і подаємо до столу.

Страва виходить дуже смачною, тому таку рибку без сумнівів можна подавати до святкового столу.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Проблеми зі сном? Вчені назвали причину, яка вас точно шокує!

п’ятниця, 19 вересень 2025, 17:15

Ніч без сну відразу позначається на шкірі: темні кола під очима, запалення, висипання та тьмяний, землистий колір обличчя можуть сигналізувати про брак відпочинку. Проте зв’язок між сном і шкірою працює і в зворотному напрямку: проблеми зі шкірою самі ...

Не купуйте першу-ліпшу! Як обрати справді якісну каву - ці секрети знають не всі

п’ятниця, 19 вересень 2025, 12:35

Кава - один із найулюбленіших напоїв у світі, але знайти дійсно якісний продукт буває непросто. Фахівці радять звертати увагу на кілька ключових моментів, передають Патріоти України. Походження зерен. Найвищою якістю славляться зерна з Ефіопії, Колумбі...