
Цього разу пропонуємо вам приготувати лосось. Це універсальна рибка. Її можна запікати, смажити, тушкувати, варити, і вона буде однаково смачною, передають Патріоти України.
Подавати рибку краще в гарячому вигляді з лимоном і овочевим гарніром. Готувати ми її будемо з цікавим маринадом з гірчиці і лимонного соусу, повірте, це смачно.
Необхідні продукти:
Починаємо приготування:
Страва виходить дуже смачною, тому таку рибку без сумнівів можна подавати до святкового столу.
Смачного!
Зимова погода негативно впливає на вашу шкіру, викликаючи її реакцію сверблячими пухирками та почервонінням? Це може бути більше, ніж просто гіперчутливість. Йдеться про холодову кропив'янку - рідкісне захворювання, при якому імунна система сприймає ни...
Християни східного обряду 14 грудня за новим календарем (27 грудня за старим) - день пам'яті великомучеників Філімона, Аполлонія, Аріана і Феотиха, які постраждали за християнську віру. У народному календарі - Філімонів день, зазначають Патріоти Україн...