Цього разу пропонуємо вам приготувати лосось. Це універсальна рибка. Її можна запікати, смажити, тушкувати, варити, і вона буде однаково смачною, передають Патріоти України.
Подавати рибку краще в гарячому вигляді з лимоном і овочевим гарніром. Готувати ми її будемо з цікавим маринадом з гірчиці і лимонного соусу, повірте, це смачно.
Необхідні продукти:
Починаємо приготування:
Страва виходить дуже смачною, тому таку рибку без сумнівів можна подавати до святкового столу.
Смачного!
Багато хто з власників новенької ванни мріють про те, щоб вона якомога довше саме такою і залишалася. Та через деякий час після використання вона може втратити свій початковий вигляд, а на поверхні з'являється неприємний наліт. Тоді господині починають...
Наші пращури століттями помічали, до яких результатів може привести та чи інша дія людини, і передавали знання про це у вигляді порад, прикмет чи попереджень. І стосувалося це не тільки поведінки на свята, але й на кожен день. Сьогодні хтось беззапереч...