Якщо ви де-небудь пробували або навіть самі готували баварський крем, напевно, пам’ятаєте його смак. Чарівний вершковий крем желеподібної консистенції добрий вже сам по собі, а ще відкриває величезний простір для кулінарної фантазії, передають Патріоти України.
Його можна використовувати для створення багатошарових тістечок, як начинку для млинців і тарталеток, а також для змазування тортів…
Біда в тому, що цей найвишуканіший смаколик досить калорійний, оскыльки рецептурою передбачене використання жирних вершків, молока, яєць … Наша редакція поспішає запропонувати дієтичний рецепт крем-десерту. Цей баварський крем дозволяється їсти навіть тим, хто стежить за вагою. За смаком – чудова річ!
І дорослі, і малята будуть в захваті від цього повітряного, пористого десерту!
Консистенція готового десерту багато в чому визначається кількістю желатину. Покладіть трохи більше – отримаєте практично Панакота, трохи менше – отримаєте десерт, по консистенції наближений до морозива. Сміливо діліться рецептом з друзями, вони будуть вдячні!
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...