Куряче м’ясо - один із найбюджетніших і найпростіших у приготуванні продуктів. З курячого філе можна приготувати чудові відбивні або смачні котлети. Гомілки можна смачно запікати в духовці, а курячі крила можна посмажити, передають Патріоти України.
На жаль, ми не можемо бути впевненими як покупне м’ясо — часто воно може бути з антибіотиками. Як їх позбудеться, розповімо разом з Food Oboz.
Варити курку двічі. Річ у тому, що в процесі варіння частина токсинів потрапляє у воду. Тому першу воду потрібно обов’язково злити після закипання. Потім необхідно повторно залити м’ясо чистою водою і відварити — так ви позбавитеся більшої частини шкідливих речовин.
У внутрішній частині курки накопичується більшість токсинів. З цієї причини завжди добре мийте м’ясо і викидайте всі нутрощі.
Найкращий спосіб позбутися хімії в курці – зняти шкіру. Саме м’ясо необхідно замочити у розчині з води, солі та лимонного соку.
Для приготування такого розчину змішайте літр води, 3-4 столові ложки солі та пару столових ложок лимонного соку. Все перемішайте, покладіть туди курку і залиште маринуватися протягом кількох годин. Після цього рідину злийте і залийте новим розчином з тих же компонентів.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...