Куряче м’ясо - один із найбюджетніших і найпростіших у приготуванні продуктів. З курячого філе можна приготувати чудові відбивні або смачні котлети. Гомілки можна смачно запікати в духовці, а курячі крила можна посмажити, передають Патріоти України.
На жаль, ми не можемо бути впевненими як покупне м’ясо — часто воно може бути з антибіотиками. Як їх позбудеться, розповімо разом з Food Oboz.
Варити курку двічі. Річ у тому, що в процесі варіння частина токсинів потрапляє у воду. Тому першу воду потрібно обов’язково злити після закипання. Потім необхідно повторно залити м’ясо чистою водою і відварити — так ви позбавитеся більшої частини шкідливих речовин.
У внутрішній частині курки накопичується більшість токсинів. З цієї причини завжди добре мийте м’ясо і викидайте всі нутрощі.
Найкращий спосіб позбутися хімії в курці – зняти шкіру. Саме м’ясо необхідно замочити у розчині з води, солі та лимонного соку.
Для приготування такого розчину змішайте літр води, 3-4 столові ложки солі та пару столових ложок лимонного соку. Все перемішайте, покладіть туди курку і залиште маринуватися протягом кількох годин. Після цього рідину злийте і залийте новим розчином з тих же компонентів.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...