Позбудьтеся цвілі у ванній за допомогою продуктів, які 100% є у вас вдома - хитрий трюк

Ванна кімната - це одне з центральних місць у будинку, де чистота має першорядне значення. Однак, на жаль, бруд має властивість підступно накопичуватися в унітазі, раковині та душі. А потім все це може призвести до появи цвілі, яку не завжди так просто вивести, передають Патріоти України.

Якщо ви помітили у своїй ванній сліді плісняви — негайно беріться за прибирання та усувайте цю проблему, пише santeplus. І в цій справі вам допоможе два продукти, які завжди є на кухні.

Як позбутися цвілі у ванній

Якщо ви хочете очистити ванну без використання хімікатів, харчова сода і оцет — ідеальне рішення. Перелийте ці продукти у пластикову пляшку і енергійно струсіть, доки вони добре не перемішаються. Потім нанесіть розчин на ділянки, де добре видно плісняву, і зачекайте близько тридцяти хвилин, поки він подіє.

Після цього щіткою потріть поверхню, промийте теплою водою і висушіть чистою ганчіркою. Найкраще для прибирання вибирати серветки з мікрофібри. Вони збирають бруд у кожному куточку і щілини і мають хорошу поглинальну здатність.

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...