Позбутися дошкульного болю назавжди: Як за допомогою відвару з трав вилікувати шпори на п’ятах

Шпори на п’ятах

Топінамбур містить білки, цукри, різні амінокислоти, а також вуглеводи, основним з яких є інулін, який в організмі людини розкладається до фруктози, і є так необхідним для людей з цукровим діабетом. При систематичному вживанні топінамбуру спостерігається не тільки зниження рівня цукру, а також покращується зір, ділиться в соцмережі фітотерапевт Андрій Пашов.

«Для здорових людей топінамбур чудова профілактика яка знижує вірогідність захворіти на діабет. Також він багатий на вітаміни групи В, аскорбінову кислоту, мінеральні з’єднання. Використовують його при цукровому діабеті, панкреатиті, виразковій хворобі шлунку і дванадцятипалої кишки, сечокам’яній хворобі, гіпертонії, ожирінні, поліартриті. Використовують також для відновлення після отруєння важкими металами та радіонуклідами. При дисбактеріозі, хронічних закрепах, для нормалізації роботи серцево-судинної системи. Відвар з листків використовують при поліартриті та остеохондрозі для ванн та компресів».

Травник радить навчитись готувати топінамбур і регулярно вживати, адже користь неймовірно велика.

«Відвар: 1 столову ложку подрібненого стебла топінамбуру на 2 літри води, варять 10 хвилин, охолоджують до +40 С та парять ноги при остеохондрозі, поліартриті, при шпорах на п’ятках. Рекомендовано вживати в салатах свіжі листки топінамбуру при хворобах печінки».

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...