Позбутися від тарганів у будинку просто - потрібен тільки пральний порошок

Позбутися від живучих тарганів не так просто, як здається. І все-таки є один гарний спосіб, а головне, абсолютно не витратний. Випробуйте його - і через пару днів будете знаходити мертвих тарганів, передають Патріоти України.

У таз з водою всипте 1-2 жмені прального порошку. Розмішайте до утворення піни. Гарненько змочіть ганчірку, відіжміть. Потім додатково нанесіть піну на ганчірку.

Мильна піна з бульбашками — ключ до боротьби з тарганами. Промийте всі місця, де таргани зазвичай повзають. Бульбашки, потрапляючи в організм таргана, змушують його просто задихатися. Обов'язково промийте підлогу, особливо в кутах і під меблями.

Другий спосіб, як можна використовувати пральний порошок в боротьбі з тарганами — просто всипати столову ложку в хлібну крихту (краще — покришену солодку булку) і перемішати. Розсипати на папір і розставити в місцях проживання тарганів (за меблями). Після таких процедур через 2-3 дні ви знайдете чимало мертвих тарганів.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...