Позбутися від тарганів у будинку просто - потрібен тільки пральний порошок

Позбутися від живучих тарганів не так просто, як здається. І все-таки є один гарний спосіб, а головне, абсолютно не витратний. Випробуйте його - і через пару днів будете знаходити мертвих тарганів, передають Патріоти України.

У таз з водою всипте 1-2 жмені прального порошку. Розмішайте до утворення піни. Гарненько змочіть ганчірку, відіжміть. Потім додатково нанесіть піну на ганчірку.

Мильна піна з бульбашками — ключ до боротьби з тарганами. Промийте всі місця, де таргани зазвичай повзають. Бульбашки, потрапляючи в організм таргана, змушують його просто задихатися. Обов'язково промийте підлогу, особливо в кутах і під меблями.

Другий спосіб, як можна використовувати пральний порошок в боротьбі з тарганами — просто всипати столову ложку в хлібну крихту (краще — покришену солодку булку) і перемішати. Розсипати на папір і розставити в місцях проживання тарганів (за меблями). Після таких процедур через 2-3 дні ви знайдете чимало мертвих тарганів.

Сподіватися можна лише на диво? Чому здібні люди не досягають успіху та грошей

вівторок, 19 березень 2024, 6:09

Є люди талановиті, добрі, справедливі, розумні, здатні на любов і великі справи. Але їхнє життя минає непомітно. І нічого вони не досягають. Нічого особливого, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Ці люди — як закрита сторінка у соціальній м...

​Чи можна виливати окріп у мийку: Пояснення від сантехніків

вівторок, 19 березень 2024, 5:40

У раковину на кухні або у ванній кімнаті не рекомендується виливати окріп. Багато людей про це не знають і часом їм про це повідомляють сантехніки під час ремонту труб. Річ у тому, що у сучасних квартирах для підведення води використовують переважно пл...