Пожовклі плиткові шви і цвіль - виправити ситуацію простіше простого

Досить часто через тепло і вологість додається неприємність у вигляді чорної цвілі. Відтерти її не так просто, тому що грибок проникає вглиб. Як же бути: змиритися, або задуматися про тотальне оновлення плитки? Насправді проблема вирішується простіше простого, і буде потрібен для цього всього один недорогий засіб, передають Патріоти України.

Нам необхідно, щоб розчин для боротьби з пліснявими грибками проник також глибоко, як і сама цвіль. Для цього він повинен бути досить рідким, але концентрованим. Візьміть 1 літр води і додайте в нього 5 столових ложок миючого гелю «білизна». Бажано використовувати саме гель. Розчин потрібно ретельно перемішати і перелити в ємність з пульверизатором.

Працюючи з "білизною" не забудьте захистити руки, а оскільки рідина буде розбризкуватися, то не зайвим буде захистити і органи дихання. Отже, рясно нанесіть розчин на плитку, шви і місця, де з'явилася цвіль.

Якщо є можливість, особливо забруднені місця бажано додатково обробити старою зубною щіткою. Після цього потрібно залишити розчин на поверхні на 10-15 хвилин. За цей час він глибоко проникне у шви. Якщо проблема з чорною цвіллю дуже серйозна, то додатково місця її скупчення можна обробити зубною щіткою, на яку наноситься нерозбавлений гель «білизна». Після зазначеного часу, розчин з поверхні змивається за допомогою душу і звичайної ганчірочки. Тепер ваш кахель і шви між ним виглядають ідеально чистими!

Незвичайний тест! Те, як ви видавлюєте зубну пасту, розповість про ваш характер

четвер, 25 квітень 2024, 17:12

Ваші звички багато можуть розповісти про ваш характер. Цей цікавий тест розповість, наскільки ви імпульсивні, вперті, безтурботні чи артистичні, передають Патріоти України. Деталі. 1. Якщо ви видавлюєте пасту зверху, біля самого ковпачка, це означає, щ...

Треба лише кілька хвилин! Простий психологічний тест за картинкою розповість про вас усе

четвер, 25 квітень 2024, 16:14

Якщо ви хочете дізнатися більше про себе, пройдіть цей простий психологічний тест за картинкою. Подивіться на зображення і виберіть жінку найстаршого віку, передають Патріоти України. Деталі. Пам'ятайте, що значення має саме перше враження, тому довго ...